Työhyvinvoinnin webinaari 25.10. Freelancer, hae täältä psykologin työkalut luovaan ja tasapainoiseen työpäivään!

Viime syksynä alkanut työhyvinvointikoulutuksemme työterveystalo Heltin kanssa jatkuu. Tiistaina 25.10. klo 13 työterveyspsykologi Mari Laari vetää erityisesti freelancereille suunnatun etätapahtuman, josta voit ammentaa näkökulmia freelancerin parempiin työpäiviin, tasapainoiseen tekemiseen ja joustavaan mieleen. Nauti napakan session aikana vaikka päiväteet, kuuntele Marin alustus ja osallistu keskusteluun. 

Ilmoittautumislomakkeella voit kertoa, millaiset asiat kuormittavat juuri nyt sinun arkeasi ja mitä aiheita toivoisit Marin erityisesti käsittelevän. Kommentit välitetään Marille anonyymisti.

Ilmoittaudu viimeistään 21.10. Huomioithan, että ilmoittauttuminen on sitova. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä 24.10. 

Mari Laarin ja Willfeel-psykoterapeutti Ville Merisen webinaari 15.11. keskittyy mielen ja mielenterveyden haasteisiin, joita kriisiaiheiden keskellä eläminen työssä ja vapaalla voi aihettaa. Ilmoittautuminen webinaariin on auki 10.11. asti. 

Kolmas webinaari järjestetään loppuvuonna myöhemmin varmistuvana ajankohtana. Sen vetää Mari Laari, ja aiheena on vireystilan säätely. 

Webinaarisarjan jälkeen tarjoamme mahdollisuuden henkilökohtaisiin 30 min puhelinsparrauksiin Mari Laarin kanssa jäsenille, jotka osallistuvat ainakin yhteen webinaariin. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, ja niihin ilmoittautuminen avataan marras-joulukuussa.  

Liiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
25.10.2022 13:00
Päättyy:
25.10.2022 13:45
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari

Järjestäjä