Konserniseminaari - konsernit ja identiteetti (kutsuseminaari)

Aika            13.-15.9.2019 (pe-su), Tukholma

Paikka          Viking Line, M/S Gabriella

Ohjelma

Tervetuloa mukaan konserniseminaariin 13.-15.9., joka pidetään tänä vuonna laivaseminaarina. Matkustamme Viking Linen laivalla Helsingistä Tukholmaan ja takaisin.

Seminaarin aiheena on konsernit ja identiteetti. Vuoden aikana konsernikartta on mennyt taas uusiksi Kalevan ja Keskisuomalaisen kauppojen myötä. Paikallisuus kiinnostaa ja siitä tullut kauppatavaraa. Seminaarissa on tarkoitus pohtia mediakonsernien liiketoimintaa ja paikallisuutta, työn järjestämistä ja toimintatapoja sekä journalistin identiteettiä työssä, jossa työnantaja vaihtuu kauppojen myötä sekä työtä tehdään totuttua laajemmin konsernin lehtiin.

Konserniseminaari on liittojen välillä sovittua ay-koulutusta, josta perjantai on työaikaa. Perjantailta työnantaja maksaa nk. ateriakorvauksen. Liitto maksaa päivärahan lauantailta ja sunnuntailta.

Muistathan henkilöllisyystodistuksen, omavastuu yhden hengen hytistä on 60,00 euroa. Omavastuu laskutetaan jälkikäteen. Junalippuja voi tilata myös VR:n asiakasnumerolla, jonka saa pyytämällä liiton toimistosta. Tällöin VR laskuttaa liittoa suoraan. Muista ilmoittaa lippuja tilatessasi nimesi ja tilaisuuden nimi.

Sitovat ilmoittautumiset oheisella lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy, kun tapahtuma on täynnä.

Tiedustelut: Terhi Tarvainen, työehtoasiamies ja Päivi Isoniemi, koulutusassistentti, etunimi.sukunimi(at)journalistiliitto.fi

Liitteenä on alustava ohjelmarunko, jossa aikataulu on sovittu, mutta sisältö voi vielä muuttua. 

Pe 13.9.

klo 11 – 11.30 Kokoontuminen

klo 12 lounas

klo 13 seminaari alkaa

klo 20 illallinen

La 14.9.

klo 15 seminaari alkaa

klo 20 illallinen

Su 15.9.

klo 10 laiva saapuu Helsinkiin

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
13.9.2019 11:00
Päättyy:
15.9.2019 10:10
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Viking Line, Tukholma

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi