TILAISUUS TÄYNNÄ Viestijöiden ilta: Viestinnän mittarit ja mitä niillä tehdään – kollegat koolla ja case Posti Helsingissä 26.9.

TÄMÄN TAPAHTUMAN PAIKAT ON VARATTU LOPPUUN. VOIT ILMOITTAUTUA JONOON.

Liiton viestijäjäsen, tule kuulemaan ja keskustelemaan viestinnän mittaamisesta käytännön keissin pohjalta! Samalla tapaat kollegoita ja nautit maittavat kahvit.

Tiistaina 26.9. klo 17-19.30 järjestettävässä Viestijöiden illassa Postin konsernin viestintäjohtaja Piia Kumpulainen ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Storm kertovat, miten Posti mittaa viestintäänsä ja käyttää mittareita viestinnän kehittämiseen.

piia-kumpulainen-.jpg (654 KB)

Piia Kumpulainen (kuva: Posti)

anna_storm-.jpg (338 KB)

Anna Storm (kuva: Posti)

Postin viestintä on viime vuosina herättänyt paljon keskustelua ja saanut moitteitakin. Mutta onko haukuttu viestintä huonoa? Mitä sanovat viestinnän mittarit, ja miten Posti käyttää niitä viestinnän kehittämisessä ja johtamisessa? Miten ulkoinen palaute vaikuttaa? Entä miten viestinnän tekijät selviytyvät palautteen ja johdon strategisten odotusten ristipaineessa?

Kumpulaisen ja Stormin esityksen jälkeen tilaisuudessa on aikaa verkostoitumiselle ja keskustelulle viestinnän mittaamisesta ja muista sitä liippaavista viestinnän kysymyksistä. Kun ilmoittaudut tapahtumaan, kirjaa kysymyksesi tai toiveteemasi mukaan.

Journalistiliiton jäsenille tarkoitetun maksuttoman tapahtuman järjestävät Helsingin Seudun Journalistit HSJ, Suomen freelance-journalistit SFJ ja Journalistiliitto. Tapahtumapaikka on Helsingin yliopiston pääkirjaston Kaisa-talon 7. kerroksessa sijaitseva Kaisa-sali. Sisäänkäynti on osoitteessa Fabianinkatu 30. Mukaan mahtuu 32 osallistujaa. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan TÄÄLLÄ. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Ajankohta

Alkaa:
26.9.2023 17:00
Päättyy:
26.9.2023 19:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kaisa-talon 7. krs, Kaisa-Sali
Fabianinkatu 30
Helsinki

Järjestäjä

Helsingin Seudun Journalistit, Suomen freelance-journalistit, Journalistiliitto