PERUUTETTU Toimittajan opas tekoälyyn. Melissa Heikkilän työpaja 8.9.2022

TAPAHTUMA ON PERUUTETTU. 

Ota haltuun teknologiajournalismin uusimmat trendit ja nappaa samalla vinkit urapolkuihin kansainvälisissä medioissa. Melissa Heikkilän opastuksella pääset itsekin kokeilemaan, miten leikitään tekoälyn kanssa. Oma läppäri siis mukaan! 

kuva_melissa_heikkila.jpg (115 KB)

Heikkilä on MIT Technology Review -lehden senior reporter. Hänen erikoisalaansa on tekoäly ja sen yhteiskunnalliset vaikutukset. Heikkilä on työskennellyt toimittajana myös The Economistissa ja kirjoittanut tekoälyn politiikasta Politico Europe -julkaisuun. Heikkilän ura journalistina alkoi Suomessa, jossa hän työskenteli muun muassa Ylioppilaslehdessä, Helsingin Sanomissa ja Ylellä. Yhdysvaltalainen Forbes-lehti nimesi hänet vuonna 2020 yhdeksi 30:sta alle kolmekymppisestä tulevaisuuden lupauksesta, jota kannattaa seurata eurooppalaisessa mediassa.

Heikkilä esiintyy myös Journalistiliitto 101 -seminaarissa 7.9.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Huomaathan, että osallistuminen on sitova. Työpaja toteutuu, jos ilmoittautuneita liiton toimistolle on vähintään 25. Pidämme kuitenkin pajan kohtuullisen kokoisena, että keskustelu ja vastavuoroisuus onnistuvat. 

Jos haluat lisätietoja tai toivot Heikkilän esityksen striimaamista, ota yhteys liiton koulutuspäällikköön nina.porra(at)journalistiliitto.fi. Tapahtuman toteutetaan hybiridimallilla, jos striimaus saa riittävästi kannatusta.  

Liiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
8.9.2022 17:30
Päättyy:
8.9.2022 19:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Journalistiliiton toimisto
Säästöpankinranta 2 A
00530 Helsinki

Järjestäjä