Kestävää journalismia Puistokatu 4:ssä 4.9.

SAAVUITKO TÄLLE SIVULLE TARKOITUKSENASI SAADA TIETOA FREE YOUR MIND -TAPAHTUMASTA? JATKA SIINÄ TAPAUKSESSA TÄNNE. PAHOITTELEMME LINKKIVIRHETTÄ! 

 

Tervetuloa kaikki liiton jäsenet tutustumaan Tieteen ja toivon taloon Puistokatu 4:ään ja kuulemaan kestävän journalismin tekemisestä! Tämän tapahtuman tuottavat Suomen freelance-journalistit SFJ ja Freelance-ammattiosasto FAO. 

Tapahtuman aluksi toiminnanjohtaja Minttu Jaakkola esittelee taloa ja sen toimintaa. Helsingin Kaivopuistossa sijaitseva talo on paikka ekologisesti kestävän tulevaisuuden rakentajille. Talossa on muun muassa työtiloja ekologisen kriisin tutkijoille, sekä kaupunkilaisten olohuoneeksi tarkoitettu kirjasto.

Puistokatu 4:n tutkijajäsen Johannes Roviomaa kertoo työstään arktisen alueen parissa. Hän on freelance-toimittaja, kolumnisti, käsikirjoittaja ja Lapin yliopiston Arktisen keskuksen vieraileva tutkija, jonka käsikirjoittama dokumenttielokuva Dear Arctic saa ensi-iltansa syksyllä. Roviomaa käy läpi parhaat oppinsa ja epäonnistumiset arktisesta alueesta uutisoinnista ja dokumentin tekemisestä.

Ilmastojournalismiin erikoistunut toimittaja Riikka Suominen kertoo, miten freelance-toimittajana voi käsitellä isoa, kompleksista ja synkkää ilmastoaihetta uupumatta itse. Ekokriisi muuttaa maailmaa niin monin tavoin, että se tarjoaa toimittajille valtavasti juttuaiheita ja näkökulmia.

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen 30.8. mennessä SFJ:n sivuilla

Ajankohta

Alkaa:
4.9.2023 15:30
Päättyy:
4.9.2023 18:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä

Suomen freelance-journalistit ry.