Viestijöiden ilta 12.10.

Tervetuloa viettämään viestijöiden iltaa kesiviikkona 12.10. klo 16-20 Hotelli Presidentissä Helsingissä! Ilta on tarkoitettu niin työsuhteisille kuin freelancer-viestijöille, viestintää osittain tekeville kuin viestintäalaa opiskeleville Journalistiliiton jäsenille.

Paikkoja iltaan on 30, joten varaa omasi pian. 

Tässä tapahtumassa keskustellaan siitä, miten työelämä on muuttunut ja miten liitto ja yhdistykset voisivat palvella viestijöitä nykyistä paremmin. Millaista yhteisöllistä toimintaa, koulutuksia ja muita palveluita toivot ja tarvitset? Olemme kuulolla! Pääset myös  tapaamaan alan ammattilaisia ja kollegoita ja vaihtamaan ideoita. Ilta alkaa yhteisellä ruokailulla ja virvokkeilla. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Illan puhujavieraaksi saamme todellisen viestintävaikuttajan, filosofian tohtorin & dosentin Elina Melginin. Viimeiset 17 vuotta Melgin on paneutunut viestintäalan edistämiseen ProCom ry:n toimitusjohtajana. Tästä syksystä lähtien hän toimii vanhempana asiantuntijana strategiseen mainetutkimukseen perehtyneessä T-Mediassa. Tilaisuudessamme Melgin alustaa viestintäalan, median ja työelämän muutoksista.

elinamelgin.kuva-sam-jamsen.jpg (15 KB)
Elina Melgin
Kuva: Sam Jamsen

Tärkeä osa iltaa on yhteinen keskustelu, jonka tavoitteena on viestijöiden aseman parantaminen Journalistiliitossa. Liiton puheenjohtaja Hanne Aho avaa näkemyksiään viestijöiden Journalistiliitosta. Mukana keskustelemassa ovat myös Journalistiliiton palvelujohtaja Simon Huldén ja koulutuspäällikkö Nina Porra.

Viestijöiden illan järjestävät Helsingin Seudun Journalistit ja Suomen freelance-journalistit, joille Journalistiliiton jäsenistä koostuva valtuusto on antanut tehtäväksi tutkia viestijöiden asemaa liitossa.

Tapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät ilmoittautumislinkistä: https://tapahtumat.hsj.fi/viestijoiden_ilta

Ajankohta

Alkaa:
12.10.2022 16:00
Päättyy:
12.10.2022 20:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 Helsinki

Järjestäjä

Helsingin Seudun Journalistit, Suomen freelance-journalistit