Uravalmennusta 1.4. alkaen, tällä täytät myös aktiivisuusehdon!

Tervetuloa Taitava työnhakija -verkkovalmennukseen, joka koostuu neljästä viiden moduulin verkkokurssista ja jatkuu vuoden loppuun asti. Osallistuminen kerryttää aktiivimallissa määriteltyä työttömien työnhakijoiden aktiivisuusehtoa kurssin julkaisemispäivästä 1.4. lähtien. Valmennus on kuitenkin tarkoitettu kaikille liiton jäsenille, jotka haluavat saada uutta potkua työn löytämiseen ja edetä urallaan.

Voit kirjautua valmennukseen täällä. Samalta sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon valmennuksen sisällöstä ja aktiivimallista!

Aktiivisuusehdon täyttäjät huom! Ehto täyttyy siis 1.4. tai sen jälkeen alkavilla 65 työttömyyspäivän tarkastelujaksoilla. Sinun täytyy osallistua valmennukseen viitenä päivänä yhden tarkastelujakson aikana. Muista ilmoittaa kirjautuessasi nimesi prikulleen oikein, jotta valmennustodistus on kohdennettavissa juuri sinulle. Voit itse tulostaa todistuksen osallistumisesta valmennussivuilta ja toimittaa sen työttömyyskassalle. 

Valmennuksen oheismateriaalina julkaistaan myös videoita, joilla näkemyksiään työllistymisen eväistä kertovat muiden muassa Haaga-Helian journalismin koulutusohjelman johtaja, moninkertaisesti palkittu Anne Leppäjärvi sekä Jesse Ehtamo, joka vastaa Sanoma Media Finlandilla henkilöstön osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä.

Palvelu on tarjolla verkossa 24/7. 

Valmennus on jäsenpalvelua Journalistiliiton jäsenille. Maksathan esimerkiksi mahdolliset jäsenmaksurästisi eräpäivään mennessä, niin pääset hyötymään tästä palvelusta koko loppuvuoden ajan.

Lisätiedot koulutuspäälliköltä Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi


Ajankohta

Alkaa:
1.4.2019
Päättyy:
31.12.2019 23:59
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä