TIEDOT JA NEUVOTTELUTAIDOT I (lm+tsv)

Ohjelma

Koulutusajankohta 16.-17.1.2019 (ke-to), Inkalan Kartano, Hämeenlinna.

Kurssijaksolle toivotaan lehdistön- ja kustannustoimittajien tessin piiriin kuuluvia henkilöitä.

Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutetun peruskoulutuksessa käsitellään aiempaa enemmän henkilöstön edustajien perustehtävää, oikeuksia ja velvollisuuksia.

Kurssilla tutustutaan myös työsuhteeseen vaikuttavaan lainsäädäntöön, tärkeimpinä työsopimus- ja työaikalaki sekä laki yhteistoiminnasta yrityksissä. Koulutuksessa on osuus myös työsuojelusta sekä neuvottelemisesta ja paikallisesta sopimisesta.

Koulutuspaikkana on kehuttu Inkalan kartano Hattulassa. Ympäristö on maalaisidyllinen ja talon ruoka herkullista. Inkalassa tämä varsin tiivistahtinen koulutusjakso tuntuu minilomalta. Toivottavaa on, että kaikki yöpyvät Inkalassa.

Inkalaan on mahdollista tulla yhteiskuljetuksella Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Näistä yhteiskuljetuksista saat tarkempaa tietoa lähempänä kurssiajankohtaa.

Tiedot ja neuvottelutaidot on suunnattu luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille ja se on liittojen välillä sovittua palkallista ay-koulutusta. Vuodelle 2019 sovittu ateriakorvaus on 25,34e.

Koulutuksen ohjelma julkaistaan sen valmistuttua.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä löytyvällä lomakkeella viimeistään 4.1.2019 mennessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksien osalta on käytössä valtuuston hyväksymä ohjeistus.

Yhteydenotot, koulutuksen sisältö, työehtoasiamies Terhi Tarvainen, koulutusjärjestelyt, koulutusassistentti Päivi Isoniemi. Sähköposti etunimi.sukunimi@journalistiliitto.fi

 

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
16.1.2019 10:00
Päättyy:
17.1.2019 15:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Inkalan Kartano
Inkalantie 91
13500 Hämeenlinna

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry

www.journalistiliitto.fi