Ytyä yhdistystoimintaan -verkkokurssi, osa I: Tavoitteista toimintaan

Miten kirkastetaan yhdistyksen tavoite ja johdetaan siitä jäseniä houkuttelevaa toimintaa? Miten tuetaan yhdistysaktiivien jaksamista, innostetaan rivijäsenet mukaan ja löydetään uusia jäseniä? Eväitä vastausten pohtimiseen tarjoaa kolmiosainen Ytyä yhdistystoimintaan -verkkokurssi. Se on suunniteltu Journalistiliiton jäsenyhdistysten toiveiden pohjalta mutta sopii muillekin yhdistystoiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Tervetuloa mukaan!

Verkkokurssin live-sessiot järjestetään kolmena tiistaina 22.10., 29.10. ja 12.11.2019 klo 17–18. Luennoitsijana on kouluttaja Inka Ukkola TJS-Opintokeskuksesta. Mukaan kaikille Journalistiliiton jäsenille avoimille luennoille ja chattiin pääset klikkaamalla tätä linkkiä. Teknisiä neuvoja verkkokurssille osallistumiseen löytyy täältä.

Kurssin ensimmäinen osa on nimeltään Tavoitteista toimintaan ja sen teemoja ovat:

* Mitä juridisia vastuita ja velvollisuuksia yhdistystoimintaan liittyy ja mitä uuden yhdistyksen aktiivin on näistä hyvä tietää?

* Miten kirkastetaan yhdistyksen tavoitteet toiminnan suunnittelun pohjaksi: perinteistä vai uutta, asiaa vai virkistystä – vai mahtuvatko molemmat?

* Kuinka vedetään yhdistyksen vuosikello niin, että toimintasuunnitelma syntyy samalla vaivalla?

Kurssin live-sessioiden jälkeen sen osioita voi katsella tallenteena liiton jäsenille avoimesta extranetin koulutuskirjastosta.

Lisätietoja Journalistiliiton koulutuspäälliköltä nina.erho(at)journalistiliitto.fi

 

 

 

Ajankohta

Alkaa:
22.10.2019 17:00
Päättyy:
22.10.2019 18:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Järjestäjä