Haluatko somevaikuttajaksi? Instagram haltuun 7.12. ja 14.12.

HUOM! SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI JÄRJESTÄMME VASTAAVAN KURSSIN MYÖS ALKUVUONNA 2021! ILMOITAMME KURSSISTA TAPAHTUMAKALENTERISSA JA UUTISKIRJEESSÄ.

Haluatko kasvattaa Instagram-seuraajiesi määrää? Etsitkö uutta somekipinää ja evästä influensseriksi? Tule mukaan markkinointitoimisto PING Helsingin Journalistiliitolle räätälöimään verkkokoulutukseen (2 x 1,5 h), jossa opit sosiaalisen median tehokasta sisällöntuotantoa, saat esimerkkejä seuraajien aktivoinnista sekä perhehdyt vastuullisen vaikuttajamarkkinoinnin pelisääntöihin. Koulutus tarjoaa vinkkejä sekä Instagram-noviiseille että konkareille, työssä tai vapaalla.

Koulutus on tarkoitettu jäsenille, joilla on Instagram-tili ja perustiedot sen päivittämisestä.   

Koulutus on maksuton. Se järjestetään ma 7.12. ja ma 14.12. klo 16.30-18. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten varmistathan ennen ilmoittautumista, että kalenterissasi on tilaa molemmille koulutuskerroille. Jos jätät varaamasi paikan käyttämättä ilman lääkärintodistusta, siitä seuraa 30 e peruutusmaksu.  

7.12. opit, kuinka voit hyödyntää Instagramin mahdollisuudet helposti ilman, että se vie kaiken aikasi. Koulutus tarjoaa vinkkejä ja esimerkkejä, kuinka lisätä ja aktivoida seuraajia ja välttää suurimmat sudenkuopat.

Kouluttajana toimii Her Finland -somekanavistaankin tuttu Varpu Rusila, PING Helsingin strategi, jonka erikoisosaamista ovat data ja analytiikka yhdistettynä luovaan tarinankerrontaan. 

14.12. opit, miten voit käyttää sosiaalista mediaa oman ammattitaidon näyteikkunana ja kaupallisten yhteistöiden alustana. Saat vinkit siihen, miten rakennetaan henkilöbrändi ja tullaan somevaikuttajaksi. Koulutuksessa perehdytään myös vastuullisen vaikuttajamarkkinoinnin perusteisiin ja sitä sääteleviin säädöksiin.

Kouluttaja Pinja Orre vastaa PING Helsingin markkinoinnista ja viestinnästä sekä yhteiskunnallisista projekteista ja tutkimuksista. Pinja ylläpitää ja päivittää PING Helsingin kokoamaa kaikille avointa vaikuttajamarkkinoinnin eettistä koodistoa (pingethics.fi).

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse ennen tapahtumapäivää. 

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

P.s. Jos olet kiinnostunut Instagramin mahdollisuuksista journalistisena työkaluna, kannattaa myös hakea apurahaa Jokesin kurssille. 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
7.12.2020 16:30
Päättyy:
7.12.2020 18:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä