Uravalmennusta verkossa: Itsetuntemus ja oman mielen johtaminen 28.10. ja 11.11.

Olemme kuulleet toiveitanne ja siksi tarjoamme tänä syksynä entistä syvällisemmän mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja mielekkään uran rakentamiseen. Tässä valmennuskokonaisuudessa pääset pohtimaan omia vahvuuksiasi ja haasteitasi itsesi ja urasi johtamisessa. Kokonaisuuteen kuuluu teoriaa ja harjoittelua kokeneen asiantuntijan johdolla. Virtuaaliset tapaamiset järjestetään 28.10. ja 11.11. klo 16.30-18.30.  Valmennus sisältää ennakkotehtävän ja kevyttä omatoimista työskentelyä tapaamisten välillä. 

Journalistiliiton yhteistyökumppani työpajojen järjestämisessä on valmennusyritys AS3, jolla on yli 30 vuoden kokemus ihmisten ja organisaatioiden tukemisesta työhön liittyvissä muutosprosesseissa. Tämän valmennuskokonaisuuden toteuttaa Senior Coach Johanna Muuraiskangas (www.linkedin.com/in/johanna-muuraiskangas), jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ryhmien ja yksilöiden valmentamisesta muun muassa itsensä johtamisessa ja itsetuntemuksessa. Sitä ennen hän on työskennellyt toimittajana sekä yhteisöviestinnän konsulttina.

Valmennuskokonaisuus haastaa sinut pohtimaan elämäntilannettasi ja toimintaasi, tavoitteena löytää uusia näkökulmia ja työkaluja erityisesti työelämän kehitystarpeisiin. Valmennusryhmä on kohtuullisen kokoinen ja koulutusmuoto osallistava, kuitenkin siten, että osallistujien anonymiteetti säilyy. 

Valmennus on maksuton. Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan molempiin verkkotapaamisiin. Peruutuksesta tai valmennuksen keskeyttämisestä ilman lääkärintodistusta perimme 50 euron peruutusmaksun. Ilmoittaudu viimeistään 17.10. 

Tervetuloa! 

Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
28.10.2020 16:30
Päättyy:
28.10.2020 18:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä