Opiskelijaseminaari 14.-15.10.2022

Seminaari on tällä hetkellä täynnä!

OPISKELIJASEMINAARI

Aika            14.-15.10.2022 (pe-la)

Paikka         Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä

SEMINAARIN TEEMA: Moninaisuutta mediaan, tasa-arvoa agendaan

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA TÄLLÄ SIVULLA TORSTAINA 15.9. KLO 12.00.

Mitä toimittajan pitää tietää vihapuheesta? Miksi mediaan tarvitaan moninaisuutta? Miten somevaikuttajat tekevät työtä yhdenvertaisuuden puolesta? Seminaarissa kuullaan alan ammattilaisia ja keskustellaan mediaopiskelijoita askarruttavista aiheista. Tarjolla on ammatillisia vinkkejä, joista on ihan jokaiselle media-alan opiskelijalle hyötyä. Plus tietenkin tilaisuus tavata opiskelijakollegoita ympäri Suomea!

Seminaari alkaa perjantaina lounaalla klo 11 ja päättyy lauantaina klo 15 mennessä.

Seminaarissa työstään kertovat vaikuttaja ja aktivisti Mona Bling, Ylioppilaslehden päätoimittaja Adile Sevimli, toimittaja ja kirjailija Koko Hubara sekä freelancekuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen. Tutkijat Tuija Saresma ja Pauli Rautiainen valottavat toimittajille vihapuhetta ja ihmisoikeusloukkauksia.

Perjantai-iltana mennään yhdessä elokuviin katsomaan Maryam Moghadamin elokuva Balladi valkoisesta lehmästä. Elokuva on koskettava katsaus iranilaiseen naisen elämään ja puheenvuoro oikeudenmukaisuuden puolesta.

Seminaarin ohjelma löytyy täältä.

MATKAT JA MAJOITTUMINEN

Seminaari on Journalistiliiton opiskelijajäsenille maksuton. Liitto maksaa osallistujien ateriat, ja muualta kuin Jyväskylän seudulta tulevien kohtuulliset matkakulut sekä majoituksen kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneeseen kuuluu 61 euron omavastuumaksu, jonka majoittuja maksaa hotellin vastaanottoon viimeistään lähtiessään.

Mikäli matkustaminen Jyväskylään perjantaina olisi kohtuutonta, voidaan majoitus järjestää jo torstaille.

Muistathan, että voidaksesi osallistua, sinun on oltava seminaarin alkaessa Journalistiliiton jäsen. Ellet jo ole jäsen, liitythän välittömästi. Teet sen nopeimmin täyttämällä hakemuksen liiton sivuilla.

Matkaliput varataan itse mahdollisimman pian sen jälkeen, kun seminaaripaikkasi on varmistunut. Matkakulut voi jälkeenpäin laskuttaa Journalistiliitolta.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa tällä sivulla torstaina 15.9. klo 12.00. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että olemme vastaanottaneet tietosi.

Opiskelijoita otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta jonosta pyritään saamaan paikalle mahdollisimman monipuolisesti osallistujia eri koulutusohjelmista ja kaupungeista. Seminaariyleisöön mahtuu yhteensä 60 henkeä. Saat varmistuksen mukaan pääsystäsi sähköpostitse viikolla 38.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan. Muista kuin terveydellisistä syistä tehdyistä peruutuksista perimme 100 euron peruutusmaksun.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö nina.porra@journalistiliitto.fi

Opiskelijatoiminta laur.forsen@journalistiliitto.fi

Matkaohje 2022

Matkalasku 2022

 

Tiedustelut:

Sisältöasiat: Laur Forsén, laur.forsen(at)journalistiliitto.fi

Käytäntö: Päivi Isoniemi, paivi.isoniemi(at)journalistiliitto.fi

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
14.10.2022 11:00
Päättyy:
15.10.2022 14:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry

www.journalistiliitto.fi