Neuvottelutaitoja Joensuussa 25.4.

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista, työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia viestintäprojektille kohtuulliset raamit tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä ja muuallakin arjessa tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja. Oletko helposti lähestyttävä tyyppi, joka saa asiat sujumaan hyvässä hengessä? Vai onko tavaramerkkisi pieni pelottavuus, joka saa vastapuolen ruotuun? Tai jotain muuta? Tule ja haasta itsesi ja opi vielä paremmaksi neuvottelijaksi!

Tämä koulutus on jo toteutettu Journalistiliiton, Suomen freelance-journalistien ja paikallisyhdistysten voimin Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Toistaiseksi viimeinen etappimme on Joensuussa tiistaina 25.4. klo 16.30 (illan esiintyjät aloittavat klo 17). Tällä kierroksella tapahtuman tuottavat Pohjois-Karjalan Journalistiyhdistys ja Journalistiliitto. 

Koulutus sparraa työelämän keskeisiä taitoja rennossa ja viihdyttävässäkin muodossa. Illan aikana pääset pohtimaan omia vuorovaikutustaitojasi, eli saat täältä potkua myös esimerkiksi haastatteluiden tekemiseen. 

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

lottaliina_pokkinen_by_mika_pakarinen2.jpg (1.30 MB)
Kuva: Mika Pakarinen

Joensuussa kuulemme myös paikallisia kokemuksia neuvottelelemisesta ja menestymisen eväistä viestintäalalla. Niistä kertoo tuore viestintäalan yrittäjä, "Queen of all contents" Annika Lius. Esitysten jälkeen sana on vapaa ja voit jakaa omia kokemuksiasi elämäsi neuvotteluista. 

Varmistamme tapahtumapaikan hyvissä ajoin tällä sivulla. Tarjoamme tilaisuudessa pientä suolaista haukattavaa. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Varatun paikan käyttämättä jättämisestä ilman terveydellistä perustetta peritään 20 e peruutusmaksu. 

Journalistiliiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä.

Lisätietoja liiton koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
25.4.2023 16:30
Päättyy:
25.4.2023 19:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Kerubin Koskikabinetti
Siltakatu 1
Joensuu

Järjestäjä