Neuvottelutaitojen toivekiertue kaikille jäsenille jatkaa Turkuun 4.2. ja Helsinkiin 4.3.

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia viestintäprojektille kohtuulliset raamit tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina.

Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi! Suomen freelance-journalistit, paikallisyhdistykset ja Journalistiliito tarjoavat koulutukset Turussa 4.2. ja Helsingissä 4.3.  Liitto tarjoaa jäsenille vastaavan koulutuksen myös Itä-Suomessa - paikkakunta varmistuu alkuvuonna. Maksuttomat koulutukset on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuuksissa on kevyt ruokatarjoilu.

Koulutuksessa pääset pohtimaan omia vuorovaikutustaitojasi, eli saat täältä potkua myös esimerkiksi haastatteluiden tekemiseen. 

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

lottaliina_pokkinen_by_mika_pakarinen2.jpg (1.30 MB)
Kuva: Mika Pakarinen

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Turussa keskustelua alustavat Salon Seudun Sanomien toimittaja ja pitkän linjan liittoaktiivi Asko Lehtonen sekä freelance-valokuvaaja Suvi Elo, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. 

Helsingissä neuvotteluosaamistaan jakavat vapaa mediatyöläinen Janne Flinkkilä sekä toimittaja, tuottaja ja Otavamedian pääluottamushenkilö Tuomo Lappalainen.

Lue lisää kustakin tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan SFJ:n verkkosivuilla.

Lisätietoja saat SFJ:stä ja järjestävistä paikallisyhdistyksistä tai Journalistiliitosta koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Ajankohta

Alkaa:
4.2.2023 11:30
Päättyy:
4.2.2023 15:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

SparkUp, Kupittaa
Tykistökatu 4 B
Turku

Järjestäjä