Neuvottelutaitojen toivekiertue kaikille liiton jäsenille jatkaa Tampereelle 12.11.

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia viestintäprojektille kohtuulliset raamit tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina.

Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi! Suomen freelance-journalistit järjestää paikallisyhdistysten ja Journalistiliiton kanssa neuvottelutaidon koulutukset syksyllä Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Maksuttomat koulutukset on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuuksissa on ruokatarjoilu.

Koulutuksessa pääset pohtimaan omia vuorovaikutustaitojasi, eli saat täältä potkua myös esimerkiksi haastatteluiden tekemiseen. 

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

lottaliina_pokkinen_by_mika_pakarinen2.jpg (1.30 MB)
Kuva: Mika Pakarinen

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Keskustelua alustavat paikalliset journalistit, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. 

Koulutukset järjestetään seuraavasti:

Lauantaina 8.10.2022 kello 11–15 Radisson Blu Hotel Oulussa, järjestäjäkumppanina Pohjois-Suomen Journalistit

Lauantaina 29.10.2022 kello 14.30–18.30 kahvila-ravintola Valkoisessa Puussa Jyväskylässä, järjestäjäkumppanina Keski-Suomen Journalistit. Ilmoittaudu viimeistään 23.10.! 

Lauantaina 12.11.2022 kello 11–15 kulttuuritalo Telakalla Tampereella, järjestäjäkumppanina Pirkanmaan Journalistit. Ilmoittaudu viimeistään 6.11.! 

Lue lisää kustakin tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan SFJ:n verkkosivuilla

Lisätietoja saat SFJ:stä ja järjestävistä paikallisyhdistyksistä tai Journalistiliitosta koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Ajankohta

Alkaa:
12.11.2022 11:00
Päättyy:
12.11.2022 15:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo Telakka
Tullikamarin aukio 3
Tampere

Järjestäjä