TIEDOT JA NEUVOTTELUTAIDOT II (lm+tsv)

Ohjelma

Koulutusjankohta 23.-24.1.2019, Inkalan Kartano, Hämeenlinna.

Kurssijaksolla keskitytään sähköviestimien työehtoihin (Yle, elokuva- ja tv-tuotantojen tes, Mediahub)

Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutetun peruskoulutuksessa käsitellään aiempaa enemmän henkilöstön edustajien perustehtävää, oikeuksia ja velvollisuuksia.

Kurssilla tutustutaan myös työsuhteeseen vaikuttavaan lainsäädäntöön, tärkeimpinä työsopimus- ja työaikalaki sekä laki yhteistoiminnasta yrityksissä. Koulutuksessa on osuus myös työsuojelusta sekä neuvottelemisesta ja paikallisesta sopimisesta.

Koulutuspaikkana on kehuttu Inkalan kartano Hattulassa. Ympäristö on maalaisidyllinen ja talon ruoka herkullista. Inkalassa tämä varsin tiivistahtinen koulutusjakso tuntuu minilomalta. Toivottavaa on, että kaikki yöpyvät Inkalassa.

Inkalaan on mahdollista tulla yhteiskuljetuksella Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Näistä yhteiskuljetuksista saat tarkempaa tietoa lähempänä kurssiajankohtaa.

Tiedot ja neuvottelutaidot on suunnattu luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille ja se on liittojen välillä sovittua palkallista ay-koulutusta. Vuodelle 2019 sovittu ateriakorvaus on 25,34e.

Koulutuksen ohjelma julkaistaan sen valmistuttua.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä viimeistään 4.1.2019 mennessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksiin sovellamme valtuuston hyväksymää ohjeistusta.

Yhteydenotot, koulutuksen sisältö, työehtoasiamies Terhi Tarvainen, koulutusjärjestelyt, koulutusassistentti Päivi Isoniemi. Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@journalistiliitto.fi

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
23.1.2019 10:00
Päättyy:
24.1.2019 15:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Inkalan Kartano
Inkalantie 91
13500 Hämeenlinna

Järjestäjä