Toiveuusinta: Eronen & Liski - näin teet, myyt ja ostat tutkivan jutun 8.3.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN AVATAAN TÄLLÄ SIVULLA 15.2.

Sitä saa, mitä tilaa! Koska monet jäsenet jäivät syksyllä rannalle Jussi Erosen ja Jarno Liskin loppuun myydystä koulutuksesta, tarjoamme sen nyt uudelleen. Olemme huomioineet osallistujapalautteen ja tuunanneet koulutuksen entistäkin paremmaksi. 

Jos mielessäsi on hyvä juttuaihe, jonka työstäminen ja kauppaaminen jumittavat, tule hakemaan palkitulta toimittajakaksikolta ratkaisut tilanteeseen. Jussi ja jarno kertovat esimerkkien kera, miten toimittajan kannattaa rakentaa tutkivia juttuprojekteja ja miten jutut kannattaa hinnoitella. He vinkkaavat myös myös, miten juttujen ostajien kanssa toimitaan, jotta käytännön yhteistyö on mutkatonta ja tuloksellista.

Tämä maksuton koulutus sopii kaikille tutkivaa journalismia tekeville tai sellaista suunnitteleville liiton jäsenille, niin journalisteille kuin  juttujen ostajillekin. Saat koulutuksesta runsaasti työkaluja laadukkaan sisällön tuottamiseen ja reiluun laskutukseen.

Verkkokurssi toteutetaan Microsoft Teams -alustalla. Koulutus on maksuton. Ilmoittauduthan vasta varmistettuasi, että sinulla on aikaa osallistua! Poissaolosta ilman lääkärintodistusta seuraa 30 e peruutusmaksu.

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse ennen tapahtumapäivää. 

Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Paikkoja ei vielä tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
8.3.2021 15:30
Päättyy:
8.3.2021 17:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä