Toiveuusinta: Eronen & Liski - näin teet, myyt ja ostat tutkivan jutun 8.3.

Sitä saa, mitä tilaa! Kokeneiden ja palkittujen tutkivien toimittajien Jussi Erosen ja Jarno Liskin koulutus myi syksyllä nopeasti loppuun. Niinpä tarjoamme sen nyt toivottuna tapahtumana uudelleen. Olemme huomioineet syksyn kurssin osallistujapalautteen ja tuunanneet koulutuksen entistäkin paremmaksi. 

Jos mielessäsi on hyvä juttuaihe, jonka työstäminen ja kauppaaminen jumittavat, tule hakemaan ratkaisuja tilanteeseen. Eronen ja Liski kertovat esimerkkien kera, miten toimittajan kannattaa rakentaa tutkivia juttuprojekteja ja miten jutut kannattaa hinnoitella. He vinkkaavat myös myös, miten juttujen ostajien kanssa toimitaan, jotta käytännön yhteistyö on mutkatonta ja tuloksellista.

Tämä maksuton koulutus sopii kaikille tutkivaa journalismia tekeville tai sellaista suunnitteleville liiton jäsenille, niin journalisteille kuin juttujen ostajillekin. Saat koulutuksesta runsaasti työkaluja laadukkaan sisällön tuottamiseen ja reiluun laskutukseen.

Verkkokurssi toteutetaan Microsoft Teams -alustalla. Koulutus on maksuton. Ilmoittauduthan vasta varmistettuasi, että sinulla on aikaa osallistua! Poissaolosta ilman lääkärintodistusta seuraa 30 e peruutusmaksu. Haluamme tässäkin tapahtumassa varata aikaa kysymyksille ja keskustelulle, joten paikkoja on rajoitetusti. Ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Saat linkin koulutukseen sähköpostitse ennen tapahtumapäivää. 

Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
8.3.2021 15:30
Päättyy:
8.3.2021 17:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä