Opiskelijaseminaari 26.-27.10.2018

Scandic City Tampere, Hämeenkatu 1, Tampere

Ohjelma

Tapahtuma on täynnä! Kaikki osallistumiset vahvistettiin sähköpostitse perjantaina 28.9. Jos et ole saanut vahvistusviestiä, ota yhteyttä allaolevaan sähköpostiosoitteeseen.

SEMINAARIN TEEMA: TOIMITUS 2030-LUVULLA 

Vuoden 2018 opiskelijaseminaari keskittyy tulevaisuuden työelämään eli siihen, miltä toimitustyö näyttää 20 vuoden kuluttua. Tämä on tilaisuus teroittaa työelämätaitojasi, kuulla virkistäviä avauksia media-alasta ja tavata opiskelijoita eri puolilta Suomea!

Seminaarin huippupuhujat käsittelevät muun muassa yleisödatan hyödyntämistä toimituksessa, Instagramia journalismin alustana ja sitä, mitä jokaisen media-alalla työskentelevän tulisi tietää tekoälystä.

Paneeleissa kysymme, miten toimituksen tulisi reagoida vihapostitulvaan, ja millä keinoilla journalismin sukupuolijakauma saataisiin kohdilleen. Seminaarin workshopissa keskitymme otsikoinnin taitoon ja otsikoiden a/b-testaamiseen.Puhujina ovat muun muassa Jussi Pullinen, Maria Pettersson, Toivo Haimi, Matti Mörttinen ja Anu Ubaud.

Iltaohjelmana osallistumme yleisönä Ylen Perjantai-ohjelman livetaltiointiin.

MATKAT JA MAJOITTUMINEN

Seminaari on Journalistiliiton opiskelijajäsenille maksuton. Liitto maksaa osallistujien ateriat, ja muualta kuin Tampereen seudulta tulevien kohtuulliset matkakulut sekä majoituksen kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneeseen kuuluu 40 euron omavastuumaksu. 

Muistathan, että voidaksesi osallistua, sinun on oltava seminaarin alkaessa Journalistiliiton jäsen. Ellet jo ole jäsen, liitythän välittömästi. Teet sen nopeimmin täyttämällä hakemuksen liiton sivuilla.

Matkaliput varataan itse mahdollisimman pian sen jälkeen, kun seminaaripaikkasi on varmistunut. Matkakulut voi jälkeenpäin laskuttaa Journalistiliitolta. Oman oppilaitoksesi opiskelijalähettiläs kertoo sinulle kätevimmän tavan matkustaa yhdessä Tampereelle. 

Seminaariohjelma alkaa perjantaina klo 12:00 ja päättyy lauantaina klo 15:30. Lopullinen ohjelma julkaistaan maanantaina 8.10.

NÄIN ILMOITTAUDUT

Ilmoittaudut mukaan täyttämällä alla olevat tiedot ja painamalla lähetä. Ilmoittautumislomake oli avoinna 25. – 27.9.  Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että olemme vastaanottaneet tietosi. 

Jotta saamme paikalle mahdollisimman monipuolisesti osallistujia useista koulutusohjelmista ja kaupungeista, eri korkeakouluille on seminaariosallistujissa omat kiintiönsä. Seminaariyleisöön mahtuu yhteensä 55 henkeä. 

HUOM: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan. Muista kuin terveydellisistä syistä tehdyistä peruutuksista perimme 100 euron peruutusmaksun.

Lisätietoja: martta.kallionpaa@journalistiliitto.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tapahtumapaikka

Scandic Tampere City
Hämeenkatu 1
33100 Tampere

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi