SET:n jäsenet ja kollegat av-tuotannoissa: tervetuloa keskustelemaan reality-tuotantojen etiikasta 28.9.

Tosi-tv-tuotantojen etiikka on noussut keskusteluun, kun ohjelmien esiintyjät ja työntekijät ovat kertoneet kohtuuttomista sopimusehdoista ja työkulttuurin epäkohdista. Millaisia tuotantoja reality-genren alle mahtuu, mikä etiikka käytännössä tarkoittaa ja mikä on reilua ja kohtuullista? Entä millaisia hyviä esimerkkejä ja kehitystyötä tuotannoista löytyy? Miten hahmottuu hyvinvointi tuotannoissa, miten rakennetaan luottamusta yleisön suuntaan ja miten avoimesti tuotannoista voi kertoa? 

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta liiton toimistolle Helsingin Siltasaareen keskiviikkona 28.9. klo 13-16. Paikalla ovat muiden muassa ohjaaja, käsikirjoittaja ja av-alan yrittäjä Minna Dufton sekä Moskito Televisionin toimitusjohtaja Riina Kullas ja vastaava tuottaja Nina Stenros Ylestä. Liitosta mukana on etiikkakysymyksiin erikoistunut kansainvälisten asioiden asiantuntija Salla Nazarenko. Mietitään yhdessä, miten alaa kannattaa kehittää. 

Tarjoamme osallistujille kevyen lounaan. 

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumislomakkeella voit kertoa, mitä odotat tilaisuudelta. Ilmoittautumisaika jatkuu 22.9. asti tai kunnes kaikki tarjolla olevat paikat on varattu. 

Liiton rekisteriselosteen löydät täältä

Lisätiedot: liiton koulutuspäällikkö nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
28.9.2022 13:00
Päättyy:
28.9.2022 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Journalistiliiton toimisto
Säästöpankinranta 2 A
00530 Helsinki

Järjestäjä