Luento ja koulutuskirjaston tarjontaa: tunnista vahvuutesi 21.5.

Kaipaatko uutta näkökulmaa ammatillisen vahvuutesi tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työelämässä ja työnhaussa? Siinä tapauksessa tervetuloa mukaan kokeneen uravalmentajan Riikka Pajusen luennolle liiton toimistolle tai jälkikäteen videotallenteen ääreen!

Kivijalkana uramuutoksissa ja oman näköisen menestyneen työelämän luomisessa on omien vahvuuksien ja intohimojen tunnistaminen. Koulutuksessa pääset konkreettisesti kiinni käytännön työkaluihin, joista lähdet liikkeelle! Tunnistat vahvuuksiasi, osaamistasi ja tapoja, joilla saat ne käyttöön työelämässä. Saat myös vinkkejä työnhakuun ja osaamisestasi kertomiseen. Saat uutta energiaa, käytännön välineitä ja positiivista luottamusta tulevaan.

Illan vetäjä Riikka on onnellisen työelämän rakentaja, ratkaisukeskeinen coach ja valmennusyritys Montevistan perustaja. Riikan missio on rakentaa onnellista työelämää. Hänellä on 15 vuoden kokemus: HR:stä rekrytoinnista ja valmentamisesta (mm. Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval, HRM Partners). Riikka kirjoittaa kahta blogia: Hidasta elämää -sivustolle (Elämäntehtävää etsimässä) ja Montevistan Unelmatyössä -blogi.


Julkaisemme videon koulutuksesta liiton extranetin koulutuskirjastossa.

Huom! Ilmoittautuminen koulutukseen liiton toimistolle on sitova! Laskutamme 30 e käyttämättä jätetystä koulutuspaikasta tai peruutuksesta 14.5. jälkeen ilman lääkärintodistusta.

Lisätiedot koulutuspäälliköltä Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi


Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 4 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
21.5.2019 16:30
Päättyy:
21.5.2019 18:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Journalistiliitto
Säästöpankinranta 2 A
00530 Helsinki

Järjestäjä