Haluatko pohtia uranäkymiäsi tai hengähtää arjen keskellä? Työnohjauksen pilottiryhmä kokoontuu 7.12. ja 22.12.

Oletko ammatillisessa tienristeyksessä ja haluaisit keskustella uranäkymistäsi ammattilaisen ohjauksessa? Tai haluaisitko vahvistaa luovia voimavarojasi ja varata hetken keitaan kiireisen arjen keskelle? Liitto tarjoaa tähän mahdollisuuden kuuden henkilön pienessä ryhmässä, joka kokoontuu marras-joulukuussa liiton toimistolla kolme kertaa 1,5 h ajan. 

Ryhmää vetää media-alaa perinpohjaisesti tunteva Riitta Pihlajamäki, joka on pätevöitynyt myös työnohjaajaksi. Riitta on toiminut mm. Ylen tv-kanavien kanavapäällikkönä, TV1:n ohjelmapäällikkönä ja Ajankohtaistoimituksen päällikkönä. Hän on ollut pitkäaikainen jäsen myös mm. JSN:n kannatusyhdistyksessä ja Ebun tv-komiteassa.

Kaikki liiton jäsenet kaikista ammattiryhmistä ovat tervetulleet työnohjaukseen, joka on osallistujille maksuton. Ryhmän keskusteluteemat valikoituvat ensimmäisen tapaamisen aikana. Tarkoitus on löytää uudenlaisia näkökulmia työelämään ratkaisukeskeisessä ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Työnohjaus ei ole terapiaa, mutta usein sillä voi olla myös terapeuttista, voimauttavaa vaikutusta. Työnohjaaja ei ratkaise mahdollisia ongelmia ohjattaviensa puolesta, mutta parhaimmillaan hän auttaa ohjattaviaan reflektoimaan omaa toimintaansa ja löytämään keinoja, jotta työelämän tavoitteiden saavuttaminen olisi mahdollista.

Kokoonnumme liiton toimistolla Hakaniemessä maanantaina 21.11., keskiviikkona 7.12. ja torstaina 22.12. klo 16.30-18. Jos osallistujat ja ryhmän vetäjä tarpeelliseksi kokevat, voimme sopia yhdestä tai kahdesta lisätapaamisesta tammikuussa.

Ryhmä toimii samalla pilottikokeiluna liiton järjestämälle työnohjaukselle. Kokemusten perusteella harkitsemme uusien työnohjausryhmien perustamista keväällä 2023.

Varmistathan ennen ilmoittautumista, että kalenterissasi on tilaa jokaiselle kolmelle tapaamisille. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmän annin kannalta on keskeistä, että ryhmä vie prosessin yhdessä loppuun asti. Peruutusmaksu väliin jäävästä tapaamisesta on 40 e, jos sen perusteeksi ei toimiteta lääkärintodistusta.  

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
22.12.2022 16:30
Päättyy:
22.12.2022 18:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Journalistiliiton toimisto
Säästöpankinranta 2 A
00530 Helsinki

Järjestäjä