Jäsen 50+ Ovatko uranäkymäsi sumeat? Tule Uudistuminen ja mielekäs työ -valmennukseen 22.3.

Tämä työpaja on tarkoitettu sinulle, työikäinen ja vähintään viisikymppinen jäsenemme, joka olet joutunut työttömäksi, pohdit tilannettasi yt-kierroksilla, tai työelämän näkymät muuten mietityttävät. Paja antaa evästä myös lähestyvien eläkevuosien pohdintaan.  

Monelle liiton jäsenelle jo entuudestaan tuttu valmentaja Johanna Muuraiskangas vetää työpajan, jossa otetaan vakavasti työelämän ja  elämäntilanteen muutokseen liittyvät huolet, mutta rakennetaan myös mielekkäitä näkymiä tulevaan. Illan pääteema on kestävän uran hahmottaminen muutosten keskellä, esimerkiksi tällaisten teemojen kautta:

- Oma muutosprosessi
- Kirkas omakuva
- Oma urasuunnitelma: mitä osaan, haluan, mikä tuottaa lisäarvoa
- Mitä voin tehdä heti

Kokoamme korkeintaan 25 osallistujan ryhmän, jonka paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit esittää ilmoittautumislomakkeella toiveitasi valmentajalle. Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu maksuttomaan työpajaan viimeistään 16.3. Käyttämättä jääneestä paikasta ilman lääkärintodistusta laskutetaan 30 e peruutusmaksu.  

Huomioithan valmennuksen ikä- ja uravaiheen rajaukset. Järjestämme jatkossa kohdennettuja valmennuksia myös muille jäsenryhmille. 

Lisätietoja koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi


Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
22.3.2021 16:30
Päättyy:
22.3.2021 18:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä