Jäsen 50+ Onko urasi myllerryksessä? Tule Uudistuminen ja mielekäs työ -valmennukseen 22.3.

Tämä työpaja on tarkoitettu sinulle, työikäinen ja vähintään viisikymppinen jäsenemme, joka olet joutunut työttömäksi tai koet irtisanomisen uhkaa. Paja voi avartaa myös esimerkiksi lähestyvien eläkevuosien pohdintaa, jos mietit tulevaa ristiriitaisin tuntein.  

Monelle liiton jäsenelle jo entuudestaan tuttu valmentaja Johanna Muuraiskangas vetää työpajan, jossa otetaan vakavasti työelämän ja  elämäntilanteen muutokseen liittyvät huolet, mutta rakennetaan myös mielekkäitä näkymiä tulevaan. Olet tervetullut keskustelemaan, virkistymään ja hakemaan uutta inspiraatiota. Illan pääteema on kestävän uran hahmottaminen muutosten keskellä, esimerkiksi tällaisten teemojen kautta:

― Oma muutosprosessi
― Kirkas omakuva
― Oma urasuunnitelmani: mitä osaan, haluan, mikä tuottaa
lisäarvoa
― Mitä voin tehdä heti

Kokoamme korkeintaan 25 osallistujan ryhmän, jonka paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit esittää ilmoittautumislomakkeella toiveitasi valmentajalle. Tervetuloa mukaan! 

Sitova ilmoittautuminen maksuttomaan työpajaan avataan tällä sivulla keskiviikkona 3.3. Käyttämättä jääneestä paikasta ilman lääkärintodistusta laskutetaan 30 e peruutusmaksu.  

Huomioithan valmennuksen ikä- ja uravaiheen rajaukset. Järjestämme jatkossa kohdennettuja valmennuksia myös muille jäsenryhmille. 

Lisätietoja koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi


Paikkoja ei vielä tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
22.3.2021 16:30
Päättyy:
22.3.2021 18:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams

Järjestäjä