Teknologia-akatemia kouluttaa Tampereella - tule yhteiseen junakyytiin ja tutustu terveydenhuollon teknologiaan 17.8.

Teknologiateollisuus ry on yhdessä Suomen Akatemian kanssa räätälöinyt Journalistiliiton jäsenille koulutuskokonaisuuden, joka tarjoaa uusinta uutta teknologiarintamalta. Teknologia-akatemian tarkoitus on lisätä tietämystä teknologia-alasta, uusista teknologioista ja alan tutkimuksesta. Koulutustapahtumien teemat on suunniteltu yhdessä Journalistiliiton kanssa.

Syyskauden aluksi käsittelemme akatemiassa teemaa, jonka pohjustimme terveysteknologiaa käsittelevässä seminaarissa helmikuussa. Terveydenhuollon tulevaisuus on kansakunnan kohtalonkysymys. Millaisia apuja teknologia tarjoaa hyvinvoinnin edistämiseen ja sairaanhoitoon? Tervetuloa näissä merkeissä opintomatkalle Tampereelle tutustumaan yrityksiin ja uuden teknologian kehittäjiin ja terveysteknologian testiympäristöihin. Olet tervetullut mistä päin Suomea tahansa, mutta Teknologiateollisuus tarjoaa junakyydit Helsinki-Tampere-Helsinki (lähtö Helsingistä klo 8.03, paluu n. klo 18).

Varsinainen ohjelma-aika Tampereella on klo 10.45-15.30. Aikatauluun saattaa tulla vielä pieniä säätöjä, joista informoimme osallistujia. 

Ilmoittaudu elokuun ekskursiolle TÄÄLLÄ, jotta osaamme varata sopivan yhteiskyydin. Voit liittyä seuraan vasta Tampereellakin, mutta muistathan ilmoittautua siinäkin tapauksessa. Varaamme junaliput, lounaat ym. hyvissä ajoin etukäteen. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Päivän aikana esiintyvät yritykset ovat 

  • Modulight - Laservaloa hyödyntävät laitteet syöpä- ja silmäsairauksien hoitoon sekä genetiikkaan 

  • Injeq - Älyneula vaativiin potilaspistoihin 

  • Linio Biotech - Ihmiskudoksesta tuote edistämään kudosvaurioiden, kuten arpien paranemista 

  • Meditas - Eksoskeletonit eli ulkoiset tukirangat hoitajien apuna 

  • Mylab - Terveydenhuollon laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmät 

  • Sensotrend – Diabetesdatan eli verensokerimittareista, glukoosisensoreista ja insuliinipumpuista kerätyn tiedon visualisoiva ohjelma 

Lisäksi tutustumme käytännön testiympäristöihin. Lounaan tarjoaa Business Tampere. 

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Ajankohta

Alkaa:
17.8.2023 10:45
Päättyy:
17.8.2023 15:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Finn-Medi 5
Biokatu 6
Tampere

Järjestäjä

Teknologiateollisuus ry, Suomen Akatemia, Suomen Journalistiliitto