PERUTTU Näin toimii lobbari - keskustelutilaisuus liiton toimistolla 15.3.

Tilaisuus siirretään myöhempään ajankohtaan - kerromme uuden ajankohdan liiton tapahtumakalenterissa. 

Journalisteihin vaikutetaan ja yritetään vaikuttaa jatkuvasti, mutta mitä keinoja lobbaajat käyttävät? Ketkä ostavat lobbaamista? Ketkä sitä myyvät? Keitä lobataan? Mitä on lobbarin etiikka? Voiko lobbarin työkalupakista poimia käyttökelpoisia paloja esimerkiksi pienten järjestöjen vaikuttamistyöhön?

Tervetuloa keskustelemaan lobbaamisesta liiton toimistolle 15.3. Sana on vapaa! Paikalla on vanhempi neuvonantaja Kimmo Collander Rud Pedersen Public Affairsista. Hän on toiminut erilaisissa lobbarin tehtävissä vuodesta 2006 lähtien. Sitä ennen hän työskenteli kymmenen vuoden ajan neuvonantajana Euroopan parlamentin liberaaliryhmässä. Koulutukseltaan Kimmo on politices magister ja M. Sc. Hän on kirjoittanut useita artikkeleita ja luennoinut lobbauksesta Suomessa ja ulkomailla.

kimmo-collander.jpg (309 KB)

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tarjolla on kevyttä iltapalaa. Sitova ilmoittautuminen avataan tällä sivulla 16.2. Tarkistathan kalenterisi ennen ilmoittautumista. Jos jätät varaamasi paikan käyttämättä ilman terveydellistä perustetta, perimme sinulta 30 e peruutusmaksun. 

Saat tietoa medialobbaamisesta myös esimerkiksi Jyväskylän yliopiston journalistiikan tutkijoiden laatimasta oppaasta ja podcastista 

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
15.3.2022 17:00
Päättyy:
15.3.2022 18:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Journalistiliiton toimisto
Säästöpankinranta 2 A, 7. krs
00530 Helsinki

Järjestäjä