Liiton piikkin Tutki!-konferenssiin 21-22.4.

Tutkivan journalismin yhdistys ja Oikeustoimittajat ry järjestävät 21.–22.4. Tutki!2023-konferenssin Sanomatalossa Helsingissä. Journalistiliitto sponsoroi tätä toimittajille tarkoitettua tapahtumaa ja arpoo jäsenilleen 15 lippua, jotka oikeuttavat osallistumaan kaikkiin konferenssin tapahtumiin, työpajoihin, luennoille ja aterioille. Luvassa on jälleen huippuasiantuntemusta Suomesta ja ulkomailta! Konferenssi on erittäin suosittu, ja liput on varattu  aikaisempina vuosina nopeasti loppuun. 

Oppejaan jakavat konferenssissa muun muassa tutkivien toimittajien jaksamisesta ja hyvinvoinnista puhuva Mar Cabra sekä haastattelutekniikasta luennoiva pitkän linjan kuulustelija, KRP:stä eläköitynyt poliisi Thomas Elfgren. Ukrainan sodan seurannassakin suureen arvoon nousseista avoimen lähteiden tiedustelun (OS-INT) menetelmistä osallistujille kertovat esimerkiksi Bellingcat-ryhmässäkin vaikuttanut Supon erikoistutkija Veli-Pekka Kivimäki ja Ukrainan sodan rintamalinjaa seuraavan kartan puuhamiehiin kuuluva Emil Kastehelmi.

Luvassa on myös neuvoja ympäristö- ja päästöaiheiden tutkintaan, datajournalismin menetelmiin sekä rikostoimittajan tiedonhankintaa.

Avaamme arvontaan ilmoittautumisen lomakkeen tällä sivulla 9.1. ja jatkamme ilmoittautumista 15.2. asti. Paikat arvotaan 16.2. 

Jos arvontaan ilmoittautuu korkeintaan 15 jäsentä, liput jaetaan ilmoittautuneille. Jos arvontaan ilmoittautuu yli 15 jäsentä, liput arvotaan niiden kesken, jotka eivät saaneet liitolta lippua Tutki!-konferenssiin 2021. Huomioithan, että liiton arvonta sisältää vain konferenssilipun, ei mahdollisia matkakustannuksia. 

Jos jätät saamasi lipun käyttämättä ilman terveydellistä perustetta, perimme sinulta takaisin lipun hinnan 175 e - liitto maksaa konferenssilipuista täyden hinnan, ja lipun käyttämättä jättäminen on paitsi epäreilua niitä kollegoja kohtaan, jotka olisivat halunneet osallistua myös liiton koulutusresurssien epätarkoituksenmukaista käyttöä.   

Journalistiliiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

 


Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
21.4.2023 00:01
Päättyy:
22.4.2023 23:59
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sanomatalo
Töölönlahdenkatu 2
00100 Helsinki

Järjestäjä