Tarinallisuus pitkissä teksteissä 9.2.

"En ole pitkään aikaan ollut näin hyvässä koulutuksessa. Paljon konkretiaa ja aina tärkeää rakenneasiaa."

Vielä kerran toiveuusinta Suomen freelance-journalistien ja Journalistiliiton jäsenkoulutuksesta marraskuulta 2021! Otamme jälleen huomioon jäseniltä saadut toiveet ja palautteet, joten tarjolla on entistäkin hyödyllisempi kurssi. 

Long Playn toimituspäällikkö Anu Silfverberg kertoo, miten pitkä teksti saadaan vetämään ja miten tehdään faktaa fiktion keinoin. Koulutus antaa kirjoittajille käytännön työkaluja aiheen rajaamiseen ja kerronnan viilaamiseen ja sujuvoittamiseen. Anu kiinnittää erityistä huomiota rakenteeseen ja näkökulmaan sekä siihen, miten aiheen tai aineiston tarinallisia elementtejä voi korostaa.

Maksuton verkkotapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Koulutus sopii erityisesti pitkän tekstin kirjoittajille, kustannustoimittajille ja editoreille, mutta kaikki kiinnostuneet jäsenet ovat tervetulleita. 

Varmista ennen ilmoittautumista, että kalenterissasi on tilaa, sillä ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä koulutuspaikasta ilman terveydellistä perustetta perimme 30 e peruutusmaksun.

Liiton rekisteriselosteen voit lukea täällä


Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
9.2.2022 13:00
Päättyy:
9.2.2022 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä