Tiktok - onko järkeä aktivoitua alustalla, joka on tietoturvariski mutta samalla uusien yleisöjen suosikki 27.4.

Tiktokia karsastetaan useissa ammatillisissa yhteisöissä hyvästä syystä, sillä se sisältää tukun erilaisia tietoturvariskejä ja toimii tehokkaana dinsinformaatiokanavana. Samalla se on globaalisti nopeimmin kasvanut somesovellus ja yhä useamman alle 29-vuotiaan ensisijainen uutislähde ja hakukone. Siksi myös arvostetut mediat ovat ottaneet paikkansa Tiktokissa. 

Hyötyisikö sinun toimituksesi tai yrityksesi Tiktok-näkyvyydestä? Tule kuulemaan webinaariimme, miten asiaa kannattaa arvioida ja miten voit halutessasi käyttää Tiktokia mahdollisimman turvallisesti ja menestyksekkäästi. Saat myös esimerkkejä media- ja viestintäalan onnistuneista Tiktok-konsepteista.  

Webinaarin vetää markkinointiviestintätoimisto Ping Helsingin valmentaja Sanna Suonpää. Sanna on taustaltaan toimittaja ja tuntee somen kuin omat taskunsa. 

Tapahtuma on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Tapahtumasta otetaan myös tallenne, joka julkaistaan liiton extranetissä. Webinaarin osallistujamäärä on rajattu, koska haluamme tarjota osallistujille riittävästi aikaa kysymysten esittämiseen ja vastavuoroisuuteen kouluttajan kanssa. 

Journalistiliiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä.

Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
27.4.2023 10:00
Päättyy:
27.4.2023 11:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä