Seminaari kaikille liiton freelancereille Tampereella 28.-29.4.

Vuosien tauon jälkeen liiton freelancer-jäsenten on taas aika kokoontua yhteiseen seminaariin! Tampereella kohtaavat moninaiset ammattilaisemme eri aloilta ja eri yhdistyksistä. Tervetuloa mukaan! 

Seminaarin ohjelmassa on rautaista oppia ja näkemyksiä freetyön ehdoista ja parhaista käytännöistä. Kuulemme mm. ajankohtaisia sopimusasioita ja saamme evästä osaavaan projektijohtamiseen ja oman työn hallintaan. Luvassa on käytännön vinkkejä oman toimeentulon varmistamiseen ja solidaarisuuteen, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

Perjantaina esiintyvät mm. liiton puheenjohtaja Hanne Aho, journalisti ja kirjailija Emilia Männynväli sekä yksi Suomen tuotteliaimmista tuottajista ja erilaisten projektien taitava yhdistelijä Miia Haavisto tuotantoyhtiö Tekele Productions Oy:stä. Ohjelmaosuuden päätteeksi käymme tutustumassa Werstas-museossa valokuvaaja Miikka Pirisen Likainen työ -näyttelyyn. Seminaaripäivä päättyy illalliseen hotellilla. 

Lauantaina kuulemme muiden muassa Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessoria, palkittua journalistia ja tietokirjailijaa Johanna Vehkoota. Ylen perjantain-ohjelmasta tuttu juontaja ja toimittaja Sean Ricks kertoo, miten rakennetaan suhdetta yleisöön ja merkityksellistä sisältöä. 

Tarkka ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana. 

Asiaohjelman lisäksi tarjoalla on hyvää seuraa ja sopivasti hemmottelua. Vältämme turhaa hoppuilua ja varaamme aikaa keskusteluun. 

Liitto maksaa seminaarin ohjelman ja ateriat sekä lisäksi Tampereen seudun ulkopuolelta osallistuvien majoituksen ja matkakulut julkisilla liikennevälineillä. 

Ilmoittautuminen avataan tällä sivulla 28.2. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Raivaathan kalenteristasi aikaa osallistumiselle ennen ilmoittautumista, sillä ilmoittautuminen on sitova! Jos jätät käyttämättä päiväpaikan seminaarissa, perimme sinulta 50 e peruutusmaksun. Jos jätät käyttämättä sinulle varatun hotellimajoituksen, peruutusmaksun suuruus on 100 e. Vältyt peruutusmaksulta toimittamalla lääkärintodistuksen - työeste ei poista peruutusmaksua. Liitto maksaa jokaisesta varatusta kokouspaketista ja hotellihuoneesta, siksi jämäkkä linja. 

Journalistiliiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä.

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi 

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
28.4.2023 11:30
Päättyy:
29.4.2023 14:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Koskipuisto
Koskikatu 5
33100 Tampere

Järjestäjä