Uravalmennusta verkossa: Urasuunnittelu ja jaksaminen muuttuvassa ympäristössä 7.5.2020

Uravalmennusta verkossa: Urasuunnittelu ja jaksaminen muuttuvassa ympäristössä 7.5.2020

Aika: torstaina 7.5.2020 klo 16–17.30 

Paikka: Järjestetään sähköisesti Microsoft Teamsissa

Mitkä ovat työelämän muutostrendit? Miten rakennan kestävää uraa niiden keskellä? Miten johdan itseäni niin, etten uuvahda vaan jaksan toimia?

Apua ja työkaluja vastausten löytämiseen tarjoaa Journalistiliiton uravalmennus-webinaari, joka järjestetään verkossa torstaina 7.5.2020. Mukaan mahtuu 30 Journalistiliiton jäsentä, joille webinaari on maksuton. Webinaari järjestetään Microsoft Teams -sovelluksessa. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 4.5. klo 10. Sen jälkeen saat sähköpostitse kutsun tapahtumaan.

Journalistiliiton yhteistyökumppani webinaarin järjestämisessä on valmennusyritys AS3, jolla on 30 vuoden kokemus ihmisten ja organisaatioiden tukemisesta työhön liittyvissä muutosprosesseissa. Webinaarin pitää Senior Coach Johanna Muuraiskangas, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ryhmien ja yksilöiden valmentamisesta muun muassa itsensä johtamisessa ja itsetuntemuksessa. Sitä ennen hän on työskennellyt toimittajana sekä yhteisöviestinnän konsulttina.

Huom! Ilmoittautuminen tapahtumaan on ilmoittautumisajan päätyttyä sitova. Laskutamme 30 e ilman lääkärintodistusta käyttämättä jätetystä koulutuspaikasta tai peruutuksesta tapahtuman ilmoittautumisen päätyttyä 4.5. klo 10.

Lisätiedot Journalistiliiton koulutuspäälliköltä nina.erho(at)journalistiliitto.fi

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
7.5.2020 16:00
Päättyy:
7.5.2020 17:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Järjestetään sähköisesti Microsoft Teams

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi