Työhyvinvoinnin webinaari 15.11. Kriisiytyvä maailma koettelee mieltä - hae täältä psykologien neuvot jaksamiseen!

Viime syksynä alkanut työhyvinvointikoulutuksemme työterveystalo Heltin kanssa jatkuu. Tervetuloa mukaan! Maksuttomat webinaarit on tarkoitettu kaikille Journalistiliiton jäsenille. 

15.11.2022 linjoilla ovat psykoterapeutti, mielenterveydestä Willfeel-kanavalla striimaava Ville Merinen ja työterveyspsykologi Mari Laari työterveystalo Heltistä. Heiltä saat tukea jaksamiseen, vaikka syksy saa ja kriisejä pukkaa! Haastava arki ja työskentely raskaiden aiheiden parissa koettelevat joskus mieltä ja mielenterveyttä. Se kuuluu asiaan, sillä ihminen ei ole kone. Vertaiskeskustelut ja asiantuntijoiden neuvot voivat kuitenkin tehdä hyvää. Olet luonnollisesti tervetullut myös hyvinvoivana ja voimaantuneena - tästä sessiosta saat vinkkejä väsymisen taklaamiseen jo etukäteen. 

7.12. klo 13-13.45 Mari Laari päättää syksyn webinaarisarjan ja kertoo, kuinka säätelet vireystilaasi ja valjastat sen arjen voimanpesäksi. 

Webinaarisarjan jälkeen tarjoamme mahdollisuuden henkilökohtaisiin 30 min puhelinsparrauksiin Mari Laarin kanssa jäsenille, jotka osallistuvat ainakin yhteen webinaariin. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, ja niihin ilmoittautuminen avataan joulukuussa. 

Liiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
15.11.2022 13:00
Päättyy:
15.11.2022 14:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari

Järjestäjä