Paikkoja Tutki!2020-konferenssiin – liiton piikkiin!

Paikkoja Tutki!2020 -konferenssiin – liiton piikkiin!

Journalistiliitto on tutkivan journalismin Tutki!2020-konferenssin yhteistyökumppani. Arvomme liiton jäsenille 20 pääsylippua kansainväliseen konferenssiin Helsingissä 24.–25.4.2020. Lippu sisältää ohjelman lisäksi kaksi lounasta ja iltajuhlan päivällisineen. Konferenssi sopii sekä yleistoimittajille että tutkiville konkareille.

Konferenssin puhujiksi ja kouluttajiksi ovat saapumassa muun muassa kaksinkertainen Pulitzer-voittaja, AP:n toimittaja Martha Mendoza, Danske Bankin rahanpesuskandaalin paljastanut Eva Jung Berlingske-lehdestä sekä verkkotiedonhaun ja poikkeuksellisten tiedonhankinnan menetelmien guru Marcus Lindemann. NBC Newsin Andy Lehren kääntää osallistujien katseen datajournalismin mahdollisuuksiin. Kotimaisista journalisteista konferenssissa esiintyvät muun muassa Paavo TeittinenMinna Knus-Galán ja Susanna Reinboth.

Konferenssin ohjelma koostuu journalistista osaamista kehittävistä luennoista ja työpajoista. Konferenssi pidetään Sanomatalossa ja iltajuhla ravintola Sipulissa. Konferenssin järjestävät Tutkivan journalismin yhdistys ja Oikeustoimittajat ry. 

Voit ilmoittautua lippuarvontaan täyttämällä alta löytyvän lomakkeen torstaihin 6.2.2020 mennessä. Arvonta suoritetaan 7.2., minkä jälkeen ilmoitamme arvonnan tuloksesta lipun voittaneille ja muille siihen osallistuneille.

Ilmoitamme lipun voittaneiden nimet seminaarin järjestäjille, mutta varsinaisen ilmoittautumisen tapahtumaan tekee jokainen osallistuja itse. Ilmoittautumisohjeet lähetetään lipun voittaneille.

Huomioithan, että ilmoittautuessasi arvontaan sitoudut osallistumaan konferenssiin sen molempina päivinä. Muussa tapauksessa joudut palauttamaan lipun hinnan 175 e. Lipun voittaneet vastaavat mahdollisista matka- ja majoituskuluistaan itse. Journalistiliiton arvonnassa lipun voivat saada jäsenet, joilla ei vielä ole Tutki!2020-seminaariin stipendiä / apurahaa toisaalta. Onnea arvontaan!

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.erho(at)journalistiliitto.fi

Kuva: SVT:n henkilösuojeluvastaava Mostafa Schurmann puhui vuoden 2018 Tutki!-konferenssissa siitä, miten toimittajien työhön yritetään puuttua Ruotsissa. Valokuvaaja: Jussi Helttunen

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
24.1.2020 09:40
Päättyy:
6.2.2020 23:59
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sanomatalo
Töölönlahdenkatu 2
00100 Helsinki

Järjestäjä