Tuo koulutustoiveesi liitolle 10.5.

Journalistiliiton koulutusvaliokunta haluaa kuulla sinun ja kollegoittesi koulutustoiveita ja ajatuksia ympäri Suomen. Siksi toivotamme seuraavaan etäkokoukseemme tervetulleiksi kaksi henkilöä kustakin jäsenyhdistyksestä. Muuten ammatillasi tai taustallasi ei ole merkitystä - riittää, että olet kiinnostunut liiton koulutuksista ja haluat ideoida niistä entistäkin parempia.

Ilmoittaudu mukaan 19.4. alkaen tällä sivulla julkaistavalla lomakkeella. Ilmoittaudu viimeistään 29.4. Jos jostakin yhdistyksestä ilmoittautuu enemmän kuin kaksi osallistujaa, arvomme ko. yhdistyksen paikat. Rajoitamme paikkamäärää varmistaaksemme keskustelevan ja vastavuoroisen kokoontumisen. Lähetämme 30.4. vahvistusviestin kaikille ilmoittautuneille - viestissä kerromme, onko sinulle varattu paikka kokoukseen. Jos kokouspaikkaa ei tällä kierroksella heltiä, voit halutessasi ottaa yhteyttä koulutuspäällikkö Nina Porraan ja keskustella hänen kanssaan koulutusajatuksistasi. 

Koulutusvaliokunta toimii liiton hallituksen apuna koulutusasioiden valmistelussa. Siihen kuuluu kuusi jäsenyhdistysten esittämää jäsentä. Valiokunnan puheenjohtajana toimii MTV3:n toimittaja, liiton hallituksen jäsen Sari Korpela-Välisaari. Teemme nyt historiaa avaamalla kokouksen muillekin liiton jäsenille! 

Keväisiin kuulumisiin!

Lisätiedot liiton koulutuspäälliköltä ja koulutusvaliokunnan sihteeriltä Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.5.2021 16:30
Päättyy:
10.5.2021 18:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokokous Teamsissa

Järjestäjä