Freelancer, tule vierailulle Yleen ja näe, miten analytiikka toimii arjen työkaluna 10.11.

Liiton freelancer-jäsen, tarjoamme sinulle harvinaisen tilaisuuden tutustua verkkoanalytiikan hyödyntämiseen toimitustyössä. Vastaava verkkotuottaja Timo Kämäräinen Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnasta näyttää, miten Ylessä käytetään analytiikkaa arjessa journalismin laadun kehittämiseen. Timo esittelee myös, miten toimitus testaa erilaisia otsikkovaihtoehtoja.

Tämän vierailun jälkeen ymmärrät, miksi sinunkin juttusi otsikko voi muuttua lennossa ja miten yleisöt sitoutetaan merkityksellisiin sisältöihin. 

Tapahtuma sopii erityisesti niille freelancer-jäsenillemme, jotka tekevät journalistisia sisältöjä. Jos paikkoja riittää, myös esimerkiksi viestintä- ja markkinointisisältöjä tekevät freelancerit ovat tervetulleita. Kaikenlaisten sisältöjen tuottajien kannattaa siis ilmoittautua, jos aihe kiinnostaa! Varmistamme paikkasi vierailukäynnille viimeistään 1.11. 

Ilmoittaudu viimeistään 31.10. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Varatusta ja ilman lääkärintodistusta käyttämättä jätetystä paikasta seuraa 30 e peruutusmaksu. Ilmoittaudu siis vasta siinä vaiheessa, kun tiedät kalenterissasi olevan tilaa vierailulle. 

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi.
 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.11.2022 16:00
Päättyy:
10.11.2022 17:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Yle Pasila
00240 Helsinki

Järjestäjä