TIEDOT- JA NEUVOTTELUTAIDOT III

Aika            22.-23.3.2022 (ti-ke)

Paikka         Inkalan Kartano, Inkalantie 91, 13500 Hämeenlinna

Perinteinen kaksipäiväinen orientaatiokurssi luottamushenkilöille ja työsuojeluvaltuutetuille. Koulutuspaikkana on kehuttu Inkalan Kartano Hattulassa. Ympäristö on maalaisidyllinen ja talon ruoka on herkullista. Moni on kehunut, että tämä varsin tiivistahtinen koulutusjakso tuntuu minilomalta. Toivottavaa on, että kaikki yöpyvät Inkalassa. Inkalaan on mahdollista tulla yhteiskuljetuksella Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Näistä yhteiskuljetuksista saa tarkempaa tietoa lähempänä kurssiajankohtaa.

Kouluttajina maaliskuun kursseilla toimivat Journalistiliiton työehtoasiamies Terhi Tarvainen ja juristi Tytti Oras.

Kurssilla saat kuvan luottamushenkilöiden toimintakentästä, keskeisestä lainsäädännöstä sekä käytännön vinkkejä muuttuviin tilanteisiin. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti uusille sekä sellaisille luottamushenkilöille, jotka eivät ole aiemmin käyneet jo perinteeksi muodostuneella Inkalan peruskurssilla.

Kurssi on Journalistiliiton ja Medialiiton koulutustyöryhmän hyväksymä ay-kurssi luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille (ks. tes lehdistö ja kustannustoimittajat 12 luku).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.3.2022.

Lisätiedot, koulutuksen sisältö, työehtoasiamies Terhi Tarvainen, koulutusjärjestelyt, koulutusassistentti Päivi Isoniemi. Sähköposti etunimi.sukunimi(at)journalistiliitto.fi

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 1 paikkaa.

Tapahtumapaikka

Inkalan Kartano
Inkalantie 91
13500 Hämeenlinna

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi