Toiveuusinta: Instagram haltuun 19.1.

KOULUTUS ON MYYTY LOPPUUN. PÄÄSET KUITENKIN NAUTTIMAAN SEN SISÄLLÖSTÄ, SILLÄ OTAMME TAPAHTUMASTA TALLENTEEN, JONKA LATAAMME KAIKKIEN JÄSENTEN SAATAVILLE LIITON EXTRANETIIN. KUN VIDEO ON JULKAISTU, SAAT SIITÄ TIEDON LIITON UUTISKIRJEESSÄ.  

Toiveuusinta syksyltä 2020, mutta osallistujapalautteen perusteella nyt entistä ehompana kokonaisuutena: näin luot vaikuttavia Instagram-sisältöjä, aktivoit seuraajia ja otat analytiikan haltuun. Kaikki pakattuna kahteen intensiiviseen tuntiin. 

Kouluttajana toimii erinomaiset palautteet syksyn kurssilta saanut Varpu Rusila PING Helsingistä. Her Finland -somekanavistaankin tuttu Varpu on PING Helsingin strategi, jonka erikoisosaamista ovat data ja analytiikka yhdistettynä luovaan tarinankerrontaan. 

PING Helsinki on vaikuttajamarkkinointiyritys, jonka kokoamaa  kaikille avointa vaikuttajamarkkinoinnin eettistä koodistoa voit tutkailla täällä.

Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten varmistathan ennen ilmoittautumista, että kalenterissasi on tilaa koulutukselle. Jos jätät varaamasi paikan käyttämättä ilman lääkärintodistusta, siitä seuraa 30 e peruutusmaksu. 

Tämä maksuton koulutus on tarjolla Journalistiliiton jäsenille. Saat linkin koulutukseen sähköpostitse ennen tapahtumapäivää. 

HUOM! Koulutukseen livenä osallistuvien tiedot ja kommentit eivät näy tallenteella, jonka jaamme kaikkien jäsenten katsottavaksi.   

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
19.1.2021 16:30
Päättyy:
19.1.2021 18:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä