Kännykkä tehokäyttöön ja mobiilivideo haltuun 8.3. ja 15.5.

Kurssin editointiosuus siirtyy huhti- tai toukokuulle!

Osallistu tehokurssille maaliskuussa ja opi tekemään julkaisunkestäviä mobiilivideoita! Aloitamme kurssin webinaarilla keskiviikkona 8.3. klo 13-16. Sen jälkeen torstaina 23.3. klo 16-20 jatkamme editointiharjoituksilla liiton toimistolla (huom editointiharjoittelun muuttunut päivämäärä!). Koulutuksen päättyessä olet tehnyt noin minuutin mittaisen laadukkaan videon mobiilisti.

Maksuttomaan koulutukseen voivat osallistua kaikki mobiilitekemisestä kiinnostuneet liiton jäsenet - niin journalistit, viestijät kuin muutkin jäsenryhmät - eikä aiempaa kokemusta kuvauksesta tai editoinnista tarvita. Ainoa edellytys on, että osallistujalla on älypuhelin.

Webinaarissa käymme läpi mobiilityöskentelyn mahdollisuuksia, ja Kitta esittelee kuvauksen alkeita, kuvakokoja, ammattikäyttöön parasta kuvaussovellusta sekä ammattitasoiseen laatuun pääsemiseen tarvittavaa kuvauskalustoa. Tapaaminen päättyy pariin kuvaustehtävään.

Toinen päivä järjestetään lähiopetuksena. Neljän tunnin aikana keskitytään pelkästään editointiin. Hyödynnämme kuvaustehtävistä saatua materiaalia.

Opettajana toimii kokenut journalisti ja mojo-coach Kitta Kohonen MTV3:lta. Kitan päätyö on ollut MTV Uutisissa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Ulkomaankeikoilla hän tekee jutut alusta loppuun älypuhelimella eli kuvaa, haastattelee, editoi ja lähettää jutut älypuhelimella. Kitta on aloittanut mojon eli mobiilijournalismin parissa viitisen vuotta sitten ja osallistunut
useisiin koulutuksiin ulkomailla. Hän on kouluttanut useita yrityksiä mobiiliin sisällöntuotantoon. 

Ilmoittautuminen kurssille avataan tällä sivulla 18.1. Huom! Varmistathan kalenteristasi, että voit käyttää varaamasi koulutukset. Käyttämättä jätetystä lähikoulutuspaikasta 23.3. seuraa 40 e peruutusmaksu. (Jos poisjäännin syy on sairastuminen, peruutusmaksua ei peritä.)   

Journalistiliiton tietosuojaselosteen voit lukea täällä.

Lisätiedot koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
15.5.2023 16:00
Päättyy:
15.5.2023 20:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams ja liiton toimisto
Säätlpankinranta 2 A
00530 Helsinki

Järjestäjä