Verkkotyöpaja faktantarkistuksesta korona-aikana 3.6.

Verkkotyöpaja faktantarkistuksesta korona-aikana 3.6.

Aika: keskiviikkona 3.6.2020 klo 16–17.30 

Paikka: Järjestetään sähköisesti Microsoft Teamsissa

Mistä tunnistaa luotettavan lähteen – ja mistä sen tunnistaa korona-aikana, jolloin misinformaatiota on liikkeellä enemmän kuin koskaan?

Työkaluja väärän koronatiedon tunnistamiseen ja torjumiseen tarjoaa toimittaja, tietokirjailija Johanna Vehkoon vetämä verkkotyöpaja. Työpaja pidetään Microsoft Teams -sovelluksessa.

Työpajan järjestävät Journalistiliitto ja Suomen tiedetoimittajain liitto. Mukaan mahtuu 15 Journalistiliiton ja 15 Tiedetoimittajien jäsentä. Journalistiliiton kiintiöön voit ilmoittautua alla. Työpajatyöskentelyyn tarvitaan tietokone.

Työpajan ilmoittautuminen päättyy maanantaina 1.6. klo 10. Pian sen jälkeen saat sähköpostitse kutsun tapahtumaan. Ilmoitathan ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteen, jota seuraat aktiivisesti ja tarkistathan viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä, että Teams-kutsu on tullut sinne perille. 

Työpaja on osallistujille maksuton. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautuminen tapahtumaan on ilmoittautumisajan päätyttyä sitova. Laskutamme 30 e ilman lääkärintodistusta käyttämättä jätetystä koulutuspaikasta tai peruutuksesta tapahtuman ilmoittautumisen päätyttyä 1.6. klo 10.

Lisätiedot Journalistiliiton koulutuspäälliköltä nina.erho(at)journalistiliitto.fi          

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

Verkkotyöpaja faktantarkistuksesta korona-aikana 3.6.: On loppuunmyyty

Ajankohta

Alkaa:
3.6.2020 16:00
Päättyy:
3.6.2020 17:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Järjestetään sähköisesti Microsoft Teams

Järjestäjä

SJL ja Suomen tiedetoimittajain liitto