Freetyön jatkokurssi webinaarina 28.11.

Tälle kurssille ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet, jotka hyötyvät syventävästä tiedosta freelancerina työskentelystä. Suosittelemme koulutusta vähintään jonkin aikaa freelancerina työskennelleille.

Opettaja-lehden päätoimittaja Minna Ängeslevä tuo webinaariin freetyön ostajan terveiset. Hän on työskennellyt Opettajassa aiemmin toimittajana, toimitussihteerinä ja tuottajana ja tehnyt yhteistyötä vapaiden toimittajien kanssa yhdeksän vuotta.

Freelance-kuvaaja Linda Varoma puhuu siitä, miten yhdistää omassa työpaletissaan taiteen, journalismin ja viestinnän tekemisen. Journalistiliiton juristi Sanna Nikula kertoo keväällä uudistuneesta tekijänoikeuslaista ja siitä, mitä muutokset tarkoittavat freelancereille. Suomen freelance-journalistien va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen avaa yrittäjän eläkelakiin vuodenvaihteessa tulleita uudistuksia.

Koulutuksessa mennään aiheisiin syvemmälle kuin Freetyön peruskurssilla, mutta voit toki osallistua riippumatta siitä, oletko aiemmin osallistunut peruskurssille. Maksuttoman koulutuksen järjestävät Suomen freelance-journalistit ja Journalistiliitto.

Ilmoittaudu koulutukseen 26.11.2023 klo 23.30 mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Zoomiin koulutusta edeltävänä päivänä.

Ohjelma

14.00–14.45 Freetyön ostajan terveisiä / Minna Ängeslevä, päätoimittaja, Opettaja

14.45–15.30 Miten yhdistää taide, journalismi ja viestintä / Linda Varoma, freelance-kuvaaja

15.30–16.15 YEL-uudistus käytännössä / Anna-Sofia Nieminen, va. toiminnanjohtaja, Suomen freelance-journalistit

16.15–17 Mitä uudistunut tekijänoikeuslaki tarkoittaa freelancereille / Sanna Nikula, juristi, Suomen Journalistiliitto

Varaamme runsaasti aikaa kysymyksille.

Lisätietoja saat Suomen freelance-journalisteilta osoitteesta yhdistys (at) freet.fi.

Ajankohta

Alkaa:
28.11.2023 14:00
Päättyy:
28.11.2023 17:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Suomen freelance-journalistit, Journalistiliitto