Työkaluja tutkivaan paikallisjournalismiin - toiveuusinta tuorein esimerkein 23.9.

Talousjournalismiin ja kuntatason vallankäytön verkostoihin erikoistunut tutkiva free-toimittaja Outi Salovaara kertoo, miten tehdään rohkeaa paikallisjournalismia. Tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon pokannut Salovaara on paljastanut muun muassa rahoistushankkeisiin ja virkamiesten nimityksiin liittyviä epäkohtia. Kunnallispolitiikan läpivalaisusta on syntynyt useita valtakunnallisia skuuppeja.

Journalistiliiton koulutuksessa Salovaara esittelee, miten hänen juttunsa ovat syntyneet ja jakaa vinkkinsä kollegojen käyttöön.  Tervetuloa mukaan! 

Maksuton koulutus on tarkoitettu erityisesti paikallisjournalismin parissa työskenteleville toimittajille, mutta se sopii kaikille laadukkaan journalismin menetelmistä kiinnostuneille liiton jäsenille. Outi avaa koulutuksessa uusia juttujaan, eli jos osallistuit koulutukseen viime keväänä, tässä tapahtumassa voit kerrata opittua päivitettyjen esimerkkien avulla. 

Ilmoittautuminen verkkokoulutukseen avataan tällä sivulla 2.9. Ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä koulutuspaikasta ilman lääkärintodistusta perimme 30 e peruutusmaksun.  

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa  edeltävänä päivänä. 

Lisätietoja koulutuspäälliköltä nina.porra(at)journalistiliitto.fi.

Liiton rekisteriseloste ei näy oikein ilmoittautumislomakkeella, mutta voit lukea sen täällä.   

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
23.9.2021 14:00
Päättyy:
23.9.2021 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä