PERUUNTUU TÄLTÄ KEVÄÄLTÄ: FREESEMINAARI 2020

Aika: 17.-18.4.2020 (pe-la)
Paikka: Holiday Inn Helsinki City Centre, Helsinki

Joudumme valitettavasti perumaan tämän tapahtuman tältä keväältä koronatilanteen vuoksi. 

Kaikille liiton freelance-jäsenille tarkoitettu seminaari järjestetään tänä vuonna Helsingissä. SEMINAARIN OHJELMA ON NYT JULKAISTU ja löytyy täältä.

Aloitamme seminaarin perjantaina 17.4. ilmoittautumisella ja lounaalla klo 11.30. Sen jälkeen
*  kansainvälisen ja kotimaisen kuvareportaasin taitaja, kuvajournalistina 2018 palkittu Touko Hujanen kertoo, mistä hänen ideansa ja rohkeutensa tehdä omannäköisiään valintoja kumpuavat – periaatteessa ja käytännössä.
* Freelance-työn ostajan toiveista kertoo Journalistin päätoimittaja Maria Pettersson ja siitä, millaista osaamista freemarkkinoilla nyt kysytään, työosuuskunta Mediakunnan toiminnanjohtaja Johanna Sillanpää.
* Freelancerina pärjäämisestään kertovat myös pitkän työsuhteisen uran jälkeen hiljattain vapaana toimittajana aloittanut Riitta Lehtimäki ja kolmen freelance-vuotensa aikana lehtimiehestä myös kuva- ja videoalan yrittäjäksi muuntautunut Sami Turunen

Lauantaina 18.4. ohjelma alkaa klo 10.00. Päivän aikana
* työnohjaaja ja freelance-toimittaja Tiina Komi perehdyttää itsensä johtamisen työkaluihin eli esimerkiksi siihen, miten ylitetään aloittamisen vaikeuden, aikatauluttamisen, oman osaamisen markkinoinnin ja talouden hallinnan kompastuskiviä. 
* kuulemme freelance-toimittaja Tiia Rantaselta ja Ylen konseptisuunnittelija Anna Karhuselta oppeja ja makupaloja Kaverin puolesta kyselen -podcastin menestysmatkasta.
* esillä ovat myös freelance-kentän ajankohtaiset kuulumiset muun muassa liiton lakimiehen Hannu Hallamaan kertomana.

Perjantain iltaohjelmana tutustumme Vivian Maier: Omakuva ja sen varjo -näyttelyyn Suomen valokuvataiteen museossa.

Seminaari päättyy lauantaina 18.4. viimeistään klo 15.30. 

Mukaan seminaariin mahtuu 50 osallistujaa. Liitto tarjoaa seminaarin ohjelman ja ateriat. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville maksetaan matkat edullisimmilla julkisilla välineillä ja majoitus kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneesta osallistuja maksaa omavastuun 34,50e/vrk viimeistään hotellista lähtiessään. Matkakulut korvataan matkalippuja ja täytettyä matkalaskulomaketta vastaan.

Voit muokata seminaari-ilmoittautumistasi 27.3.2020 saakka. Sen jälkeen ilmoittatuminen on sitova, ja poissaolosta muutoin kuin lääkärintodistuksella veloitetaan yhdestä päivästä 50 e ja kahdesta päivästä tai käyttämättä jäävästä majoitusvarauksesta 100 e.

Lisätiedot, koulutuspäällikkö Nina Erho, nina.erho(at)journalistiliitto.fi

Matkaohje 2020

Matkalaskulomake 2020

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

Freeseminaarin ilmoittautuminen 2020: On loppuunmyyty

Ajankohta

Alkaa:
17.4.2020 11:30
Päättyy:
18.4.2020 15:30
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Holiday Inn Helsinki City Centre
Elielinaukio 5
00100 Helsinki

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi