TIEDOT JA NEUVOTTELUTAIDOT III

Aika              11.-12.3.2020 (ke-to)

Paikka           Inkalan kartano, Hämeenlinna

Ohjelma

Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutetun peruskoulutus on uudistunut. Kurssilla käsitellään aiempaa enemmän ko. henkilöstön edustajien perustehtävää, oikeuksia ja velvollisuuksia. Kurssilla tutustutaan myös työsuhteeseen vaikuttavaan lainsäädäntöön, tärkeimpinä työsopimus- ja työaikalaki sekä yt-laki.

Koulutuksessa on osuus myös työsuojelusta sekä neuvottelemisesta ja paikallisesta sopimisesta.

Koulutuspaikkana on kehuttu Inkalan kartano Hattulassa. Ympäristö on maalaisidyllinen ja talon ruoka herkullista. Moni on kehunut, että tämä varsin tiivistahtinen koulutusjakso tuntuu minilomalta. Toivottavaa on, että kaikki yöpyvät Inkalassa.

Inkalaan on mahdollista tulla yhteiskuljetuksella Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Näistä yhteiskuljetuksista saat tarkempaa tietoa lähempänä kurssiajankohtaa.

Tiedot ja neuvottelutaidot on suunnattu luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille ja se on liittojen välillä sovittua palkallista ay-koulutusta.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevasta linkistä viimeistään perjantaina 28.2. Ilmoittautuminen päättyy kurssin täytyttyä. Peruutuksiin sovellamme voimassa olevaa peruutusmaksuohjetta.

Tiedustelut koulutuksen sisällöstä, työehtoasiamies Terhi Tarvainen, koulutusjärjestelyt, koulutusassistentti Päivi Isoniemi. Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi(at)journalistiliitto.fi

Matkalasku 2020

Matkaohje 2020

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
11.3.2020 10:30
Päättyy:
12.3.2020 14:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Inkalan kartano
Inkalantie 91
13500 Hämeenlinna

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi