SEMINAARI ON PERUUTETTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI

Konserniseminaari - (kutsuseminaari)

Aika            11.-13.9.2020 (pe-su), Tukholma

Paikka          Viking Line, M/S Gabriella

Ohjelma

Tervetuloa mukaan konserniseminaariin 11.-13.9. (pe-su), joka pidetään tänä vuonna laivaseminaarina. Matkustamme Viking Linen laivalla Helsingistä Tukholmaan ja takaisin.

Konserniseminaarin aiheena on tänä vuonna työhyvinvointi. Seminaarin aluksi käymme läpi konsernien kuulumisia ja koronan vaikutuksia. Loppuajan käytämme työhyvinvointiin sen eri näkökulmista. Työhyvinvointi on kokonaisuus, jonka muodostavat työ ja sen mielekkyys, terveys, turvallisuus ja hyvinvointi. Työhyvinvointia lisäävät muun muassa hyvä ja motivoiva johtaminen sekä työyhteisön ilmapiiri ja työntekijöiden ammattitaito.

Konserniseminaari on palkallista ay-koulutusta, josta työnantaja maksaa palkan sekä ateriakorvauksen perjantailta. Liitto maksaa päivärahan viikonlopun päiviltä verottajan ohjeiden mukaisesti.

Koronatilanteen vuoksi on mahdollista, että risteilyseminaari peruuntuu. Tästä tiedotamme erikseen elokuun loppuun mennessä.

Muistathan henkilöllisyystodistuksen, omavastuu yhden hengen hytistä on 60 euroa. Omavastuu laskutetaan jälkikäteen. Junalippuja voi tilata myös VR:n asiakasnumerolla, jonka saa pyytämällä liiton toimistosta. Tällöin VR laskuttaa liittoa suoraan. Muista ilmoittaa lippuja tilatessasi nimesi ja tilaisuuden nimi.

Sitovat ilmoittautumiset oheisella lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa 1.6. ja päättyy viimeistään tapahtuman täytyttyä.

Tiedustelut: Terhi Tarvainen, työehtoasiamies ja Päivi Isoniemi, koulutusassistentti, etunimi.sukunimi(at)journalistiliitto.fi

Alla alustava ohjelmarunko, jossa aikataulu on sovittu, mutta sisältö täydentyy vielä myöhemmin. 

Pe 11.9.

klo 11 – 11.30 Kokoontuminen, Katajanokka

klo 12 lounas

klo 13 seminaari alkaa

klo 20 illallinen

La 12.9.

klo 15 seminaari jatkuu

klo 20 illallinen

Su 13.9.

klo 10 laiva saapuu Helsinkiin

 

Kulkuyhteydet:

https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut

Matkaohje 2020

Matkalaskulomake 2020

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 10 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
11.9.2020 11:00
Päättyy:
13.9.2020 10:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Viking Line, M/S Gabriella, Tukholma

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi