Teemapäivä: LUOTTAMUSHENKILÖ NEUVOTTELIJANA

Aika              tiistai 20.10.2020 klo 12.00-16.00

Paikka           Zoom-etäkoulutus

Teemakoulutuspäivä luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille etäyhteyksillä. Kouluttajana toimii Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö, kokenut neuvottelukouluttaja ja -kirjailija Lottaliina Pokkinen.

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää turhat tunteenpurkaukset? Miten rahasta kannattaa keskustella?

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia neuvottelutyylejä ja neuvottelijoiden käyttäytymiseroja sekä tutustutaan neuvottelijan työkalupakkiin. Työkalupakin avulla opit valmistautumaan neuvotteluun, keskustelemaan sopimuksen ehdoista luovasti sekä kiinnittämään huomiota selkeän sopimuksen tekemiseen ja hyvään yhteistyöhön myös sopimuksen syntymisen jälkeen. Osana koulutusta tehdään myös konkreettinen neuvotteluharjoitus.

Koulutus sopii niin aloitteleville kuin kokeneillekin työpaikan neuvottelijoille. Se toteutetaan kokonaan etänä, joten osallistuminen on helppoa. Teemapäivä on työehtosopimuksen mukaista palkallista ay-koulutusta luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille.

Linkki ja liittymisohjeet lähetetään osallistujille myöhemmin sähköpostitse. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 8.10.

Tiedustelut, lakimies Tytti Oras, järjestelyt, Päivi Isoniemi. Sähköpostiosoite, etunimi.sukunimi(at)journalistiliitto.fi

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
20.10.2020 12:00
Päättyy:
20.10.2020 16:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom-etäkoulutus

Järjestäjä

Suomen Journalistiliitto ry.

www.journalistiliitto.fi