TIEDOT JA NEUVOTTELUTAIDOT 29.-30.3.2023 (ke-to)

Paikka: Inkalan Kartano, Hattula

Perinteinen kaksipäiväinen orientaatiokurssi luottamushenkilöille ja työsuojeluvaltuutetuille järjestetään tänä vuonna sekä etänä Teamsin kautta että lähikoulutuksena Inkalassa. Kouluttajina Inkalan lähikurssilla toimivat työehtoasiantuntija Terhi Tarvainen ja juristi Sanna Nikula.

Kurssilla saat kuvan luottamushenkilöiden toimintakentästä, keskeisestä lainsäädännöstä sekä käytännön vinkkejä muuttuviin tilanteisiin. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti uusille sekä sellaisille luottamushenkilöille, jotka eivät ole aiemmin käyneet jo perinteeksi muodostuneella Inkalan peruskurssilla.

Sitovat ilmoittautumiset 13.3. mennessä.

Lähipäivien koulutuspaikkana on kehuttu Inkalan kartano Hattulassa. Ympäristö on maalaisidyllinen ja talon ruoka herkullista. Moni on kehunut, että tämä varsin tiivistahtinen koulutusjakso tuntuu minilomalta.

Toivottavaa on, että kaikki yöpyvät Inkalassa. Inkalaan on mahdollista tulla yhteiskuljetuksella Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Näistä yhteiskuljetuksista saat tarkempaa tietoa lähempänä kurssiajankohtaa.

Kurssi on Journalistiliiton ja Medialiiton koulutustyöryhmän hyväksymä ay-kurssi (ks. tes lehdistö ja kustannustoimittajat 12 luku). Voit halutessasi tutustua etukäteen liiton julkaisemiin työehtosopimuksiin ja oppaisiin https://journalistiliitto.fi/fi/liitto/julkaisut/

Työsuojeluvaltuutetuille tärkeää tietoa löytyy myös osoitteista https://ttk.fi/ ja https://www.tyosuojelu.fi/

Jos toimituksessasi on juuri tehty uusia henkilövalintoja joko luottamus- tai työsuojelutehtäviin, niin varmistathan, että tämä viesti tavoittaa uuden kollegan.

Liiton jäsenrekisteriin on hyvä päivittää ajantasainen tieto luottamustehtävistä heti tehtyjen valintojen jälkeen https://journalistiliitto.fi/fi/jasenyys/lomakkeet/ilmoitus-luottamushenkilon-valinnasta/ tai jasenasiat@journalistiliitto.fi

Lisätiedot:

Koulutusassistentti Päivi Isoniemi, etunimi.sukunimi(at)journalistiliitto.fi

Matkaohje

Matkalaskulomake 2023

Ansionmenetyskorvauslomake

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Tapahtumapaikka

Inkalan Kartano
Inkalantie 91
13500 Hämeenlinna

Järjestäjä

Suomen Journalistilitto ry.

www.journalistiliitto.fi